Anchor doTERRA – Amestec de uleiuri esentiale pentru Yoga

Anchor doTERRA este un blend format din uleiuri ușoare, cu o aromă unică și proprietăți care-l fac perfect pentru sesiunile de Yoga și stretching sau meditație.

De asemenea, acesta se găsește în setul exclusiv Yoga Collection (alături de doTERRA Align și Arise), compus din 3 uleiuri menite să te ajute să beneficiezi la maximum de avantajele meditației și ale sportului Yoga.

Descriere aromatică: Bogat, picant, lemnos, pământiu

Ingrediente: Uleiuri esențiale de Lavender (Levănțică), Cedarwood (Cedru), Frankincense (Tămâie), Cinnamon Bark (Scorțișoară), Sandalwood (Santal), Black Pepper (Piper negru) și Patchouli, într-o bază de ulei de cocos fracționat

Ori de câte ori simt că nu-mi pot depăși gândurile, iar corpul este într-o tensiune continuă, doTERRA Anchor este acolo pentru mine. Acest blend mă ajută de fiecare dată să revin cu picioarele pe pământ și să-mi reiau activitățile zilnice cu o răbdare și claritate de nedescris.

Descriere Anchor doTERRA

Găsirea echilibrului cu ajutorul aromaterapiei și posturilor simple de yoga poate reprezenta un prim pas excelent, atunci când te simți confuză și tensionată.

Amestecul de ancorare în momentul prezent doTERRA Anchor îți conferă un plus de încredere în sine pentru a-ți putea aborda activitățile și viața cu o forță echilibrantă.

Incluzând uleiuri esențiale de Lavender (Levănțică), Cedarwood (Cedru), Sandalwood (Santal), Cinnamon (Scorțișoară), Frankincense (Tămâie), Black Pepper (Piper negru) și Patchouli, acest amestec susține armonia emoțională și înțelepciunea ta.

Utilizări Anchor doTERRA

Aplică pe încheieturi, la baza coloanei vertebrale și pe tălpi pentru a susține senzația de calm și împlinire;
Bucură-te de beneficiile amestecului de ancorare în prezent ori de câte ori te simți confuză și agitată;
Difuzează câteva picături la fiecare sesiune de Yoga, meditație sau chiar sport, pentru o concentrare și rezultate mai bune;

Instrucțiuni de utilizare Anchor doTERRA

Uz extern: Aplică una sau două picături în zona dorită și masează.

Măsuri de precauție Anchor doTERRA

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau te afli sub supraveghere medicală, consultați medicul;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și alte zone sensibile.

Beneficii primare Anchor doTERRA

Ajută la eficiența exercițiilor de yoga;
Stimulează sentimente de curaj și împlinire;
Oferă sentimente echilibrante și de încredere în sine.
Foarte eficient atunci când este difuzat în timpul sesiunilor de Yoga.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23,75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro