Rescuer doTERRA – Amestec de uleiuri esentiale pentru calmarea durerii

Blendul Rescuer de la doTERRA este un amestec unic de uleiuri esențiale care ajută la refacerea rapidă a accidentărilor minore și calmează durerea.

cesta face parte din doTERRA Kids Collection și este potrivit atât pentru copiii de toate vârstele, cât și pentru adulți.

Aplică-l direct pe piele ca parfum personal, pentru proprietățile de îngrijire și curățare a pielii sau la masaj. Destinat utilizării sub doar supravegherea unui adult.

Descriere aromatică: Mentolat, floral, proaspăt

Ingrediente: ulei de Cocos fracționat, ulei de Copaifera Coriacea/ Langsdorffii/ Officinalis/ Reticulata (rășină), lavandă (floare/frunză/tulpină), mentă (floare/frunză/tulpină), ulei de Zanthoxylum Alatum (fruct), linalool, limonen

Rescuer doTERRA este eroul nostru după fiecare sesiune de joacă sau antrenament care se lasă cu o julitură sau vânătaie sau pur și simplu piciorușele sunt obosite. Îl folosim după fiecare antrenament și face minuni.

Descriere Rescuer doTERRA

Aplică Rescuer înainte de culcare pe gambele obosite ale copilului tău, pentru a-l ajuta să se liniștească. După o zi plină de activități, aplică amestecul pentru calmarea durerii Rescuer pentru o senzație de relaxare.

Păstrează o sticluță în baie sau pe măsuța de lângă pat și aplică-l local pentru o senzație reconfortantă și calmantă după o zi plină.

Utilizări Rescuer doTERRA

Aplică-l pe picioarele copilului după o zi de activități solicitante;
Masează-l pe umeri, gât și spate, pentru o senzație de calmare;
Păstrează Rescuer la îndemână pentru utilizare facilă; este amestecul perfect de aplicat după o tură cu bicicleta alături de prieteni, o drumeție în familie sau un meci de baschet!

Instrucțiuni de utilizare Rescuer doTERRA

Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum personal, pentru proprietățile de îngrijire și curățare a pielii sau la masaj. Destinat utilizării sub supravegherea unui adult.

Măsuri de precauție Rescuer doTERRA

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau te afli sub supraveghere medicală, consultă medicul;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și alte zone sensibile.

Beneficii primare Rescuer doTERRA

Uleiurile de Copaiba, Levănțică și Mentă creață sunt combinate în mod expert cu Ulei de cocos fracționat, într-un amestec cu proprietăți de calmare a durerilor;
Are un efect reconfortant, fiind totodată delicat cu pielea sensibilă;
Rescuer conține uleiuri care pot ajuta la reducerea senzațiilor de tensiune.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23,75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro