Elevation doTERRA – Amestec de uleiuri esentiale pentru revitalizare

Elevation doTERRA – amestec de uleiuri esențiale, este special creat pentru a-l utiliza în momentele în care te simți lipsită de energie și motivație.

Acest blend este potrivit atât pentru difuzare dimineața, înainte de muncă sau școală, cât și la muncă, mai ales atunci când toată echipa pare să bată pasul pe loc.

Descriere aromatică: floral, dulce, citrice

Ingrediente: Linalool, limonen, farnesol, benzoat de benzil, citronelol salicilat de benzil, eugenol,
ulei de Lavandula Hybrida, uleiul de tangerină (coajă), ulei de levănțică, ulei de Amyris Balsamifera (scoarță), ulei de Salvie, ulei de Santalum Paniculatum (lemn), ulei de Cananga Odorata (floare), ulei de Cinnamomum Camphora Linaloolifera (frunză), extract de Osmanthus fragrans (floare), ulei de Backhousia Citriodora (frunză), ulei de Melissa officinalis (frunză).

Fie că simți că nu mai ai energie și entuziasm pentru activitățile banale ale vieții sau nu știi cum să faci să bifezi toată lista de task-uri, Elevation doTERRA – amestec de uleiuri esențiale pentru revitalizare este soluția perfectă!

Descriere Elevation doTERRA

După cum îi spune și numele, Amestecul pentru revitalizare Elevation doTERRA este îmbogățit cu o combinație de uleiuri esențiale care au proprietăți energizante, revitalizante și care oferă o stare de spirit bună.

Elevation combină parfumurile florale euforizante, care stimulează buna dispoziție, de levănţică, roiniță, Ylang ylang și osmanthus cu tangerină, santal amyris, salvie, santal hawaiian, lemn de ho și mirt lămâios, pentru a crea un amestec unic, care induce o stare pozitivă și sentimente de încredere.

Utilizări Elevation doTERRA

Adaugă Ulei de cocos fracționat și folosește-l pentru un masaj revitalizant după o zi lungă de muncă sau școală;
Adaugă 5 – 7 picături de Elevation la o baie caldă, pentru o experiență liniștitoare care te va binedispune;
Aplică Elevation pe piele dimineața sau după-amiaza, pentru a-ți oferi o stare pozitivă și energizantă;

Instrucțiuni de utilizare Elevation doTERRA

Utilizare externă: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei de cocos fracționat. Pentru o baie relaxantă, amestecă 5 picături cu aproximativ 5 ml de ulei cărăuș. Pentru a-l utiliza ca parfum personal, amestecă 1 picătură cu 8 – 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție Elevation doTERRA

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau te afli sub supraveghere medicală, consultă medicul;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și alte zone sensibile.

Beneficii primare Elevation doTERRA

Aromă energizantă și revigorantă, îmbogățită cu o combinație de uleiuri esențiale cu efect de echilibrare și revitalizare;
Acest amestec favorizează gândurile și emoțiile pozitive, creând o atmosferă veselă și liniștitoare;
Ajută la crearea unei ambianțe pozitive, prin stimularea bunei dispoziții;
Beneficiile puternice ale uleiului esențial Elevation pot fi obținute prin uz extern.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro