doTERRA Arise – Amestec de uleiuri esentiale pentru trezire spirituală

Amestecul luminos Arise doTERRA susține stabilitatea și libertatea. Combinând împreună Grapefruit, Lemon, Osmanthus, Melissa și bradul Siberian într-o bază de ulei de nucă de cocos fracționată, DoTERRA Arise inspiră momente de atingere a celui mai înalt potențial în claritate, fericire și curaj.

Descriere aromatică: Citric, intens floral, dulceag, intens

Ingrediente: Uleiuri esențiale de Lemon Peel (Lămâie), Grapefruit Peel (Grapefruit), Siberian Fir (Brad siberian), Osmanthus Flower (Osmanthus) și Melissa Leaf (Roiniță) într-o bază de ulei de cocos fracționat

Sunt momente în viață când nici meditația, nici Yoga nu te ajută să te deconectezi de la toate situațiile, experiențele și planurile existente. Atunci știi că te poți ajuta oferindu-ți răbdare, blândețe și câteva momente doar cu tine și cu Arise doTERRA în difuzor.

Descriere

Simte-te vesel și curajos în timp ce lucrezi la propriul vis. Acest amestec de uleiuri esențiale răcoritoare și revitalizante este perfect pentru a te inspira să-ți faci planuri și să muncești din greu pentru îndeplinirea acestora.

Cu uleiurile esențiale de grapefruit, lămâie, osmanthus, melissa și brad siberian într-o bază de ulei de nucă de cocos fracționat, amestecul revitalizant dōTERRA oferă energie pentru atingerea obiectivelor tale cele mai înalte.

Bucură-te de beneficiile dōTERRA Arise atunci când te provoci să atingi următorul nivel în viață.

Utilizări

Utilizează Arise doTERRA în timp ce practici yoga;
Aplică pe tâmple, încheieturi și gât pentru a promova sentimentele de fericire și claritate;
Difuzează Arise atunci când îți propui un nou obiectiv și simți că motivația dispare;

Instrucțiuni de utilizare

Utilizare externă: Difuzare: Pune trei – patru picături în difuzorul preferat;
Utilizare externă: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei de cocos fracționat. Pentru o baie relaxantă, amestecă 5 picături cu aproximativ 5 ml de ulei cărăuș. Pentru a-l utiliza ca parfum personal, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau te afli sub supraveghere medicală, consultați medicul;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și alte zone sensibile.

Beneficii primare

Calmant, relaxant;
Evocă sentimente de liniște și echilibru;
Ajută la mărirea puterii de concentrare asupra îndeplinirii scopurilor;
Oferă claritate asupra situațiilor;
Foarte eficient atunci când este difuzat în timpul sesiunilor de Yoga.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro