Blend-ul AIR (Breathe) de la doTERRA – amestec de uleiuri esențiale pentru respirație

Îmbunătățit cu cardamom, AIR doTERRA este un amestec remarcabil de uleiuri esențiale. Un produs reprezentativ al gamei de uleiuri esențiale dōTERRA, acest amestec exclusiv este alcătuit din uleiurile esențiale de Dafin (frunză), Mentă, Eucalipt, Melaleuca, Lămâie, Ravensara și Cardamom. Air dōTERRA poate fi aplicat local pe torace, spate sau tălpi, pentru a calma simțurile.

Descriere aromatică: Mentolat, iute, proaspăt, aerisit
Ingrediente: Uleiuri esențiale de dafin (frunză), mentă (plantă integrală), eucalipt (frunză/tulpină), melaleuca (frunză), lămâie (coajă), ravensara (frunză), cardamom (sămânță)

Blend-ul AIR doTERRA (Breathe) ajută la o respirație clară si ușoară, reducând în același timp efectele amenințărilor sezoniere. AIR doTERRA  poate fi aplicat pe piept, spate sau tălpile picioarelor sau difuzat noaptea pentru a calma simțurile și pentru a ajuta la un somn odihnitor.

Descriere

Uleiurile esenţiale folosite în blendul AIR doTERRA sunt cunoscute pentru contribuţia lor în eliberarea căilor respiratorii şi a senzaţiei de respiraţie liberă
Împreună, aceste uleiuri esenţiale formează un blend potent care ajută la o respiraţie liberă, sănătoasă.

Utilizări

Pentru rezultate optime, aplică dōTERRA Air pe torace pentru o senzație de răcorire, revigorare și o respirație ușoară. La copii sub 2 ani nu se aplică pe piept.
Masează pe torace sau picioare.
Dacă ești un entuziast al activităților în aer liber, aplică local AIR doTERRA înainte de a porni în explorarea naturii.

Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș.
Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Difuzare: Pune două-trei picături în difuzorul ales.

Măsuri de precauție

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului. A nu se administra intern. La copii sub 2 ani nu se aplică pe piept.

Beneficii primare

Eliberează căile respiratorii şi uşurează respiraţia
Conferă o senzaţie răcoritoare şi revigorantă
Util în astm, bronşite, congestie nazală, polipi, afecțiunile sezonului rece, sinuzită, tuberculoză
Diminuează anxietatea

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro