Brave doTERRA – Amestec de uleiuri esentiale pentru curaj

Brave doTERRA este amestecul perfect pentru a te revigora și a-ți regăsi puterea atunci când motivația se încăpățânează să apară.

Aplică-l pe tălpi și încheieturi, pentru a-ți încuraja gândurile pozitive și curajul să iasă în față. Acesta face parte din doTERRA Kids Collection și este potrivit atât pentru copiii de toate vârstele, cât și pentru adulți.

Aplică-l direct pe piele ca parfum personal, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj. Destinat utilizării doar sub supravegherea unui adult.

Descriere aromatică: Citric, floral
Ingrediente: ulei de Cocos fracționat, portocală (coajă), santal (scoarță), Osmanthus (floare), scorțișoară (scoarță), limonene, geraniol, linalool

În momentele dificile, de descurajare și neputință, Brave doTERRA ne este mereu de ajutor. Fie că vrei să simți că poți muta munții din loc sau vrei doar puțină energie, tot ce trebuie să faci este să aplici Brave doTERRA la încheieturi sau la baza gâtului.

Descriere Brave doTERRA

Începe fiecare zi sigur și încrezător, aplicând amestecul de uleiuri esențiale pentru curaj Brave cu repetarea unor afirmații pozitive.

Datorită aromei sale luminoase și calde, Brave este amestecul perfect pentru a te revigora și a-ți regăsi puterea atunci când te simți nemotivat.

Înainte de a înfrunta marile (sau micile) dificultăți ale vieții, aplică Brave pe tălpi și pe dosul palmelor, pentru a-ți insufla curaj și gânduri pozitive, dându-ți siguranța că poți realiza orice.

Utilizări Brave doTERRA

Aplică-l pe încheieturi pentru un plus de curaj și încredere în sine;
Aplică Brave de fiecare dată când simți sentimente de furie;
Dimineața, aplică Brave pe tălpi pentru a încuraja emoțiile și gândurile pozitive;
Utilizează-l înaintea unor situații noi sau diferite sau doar pentru a începe ziua cu un plus de curaj și încredere în sine;
Păstrează o sticluță de Brave în geantă pentru o utilizare simplă și practică atunci când ai nevoie să încurajezi sentimentele pozitive.

Instrucțiuni de utilizare Brave doTERRA

Doar pentru uz extern: aplică-l direct pe piele ca parfum personal, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj. Destinat utilizării doar sub supravegherea unui adult.

Măsuri de precauție Brave doTERRA

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau te afli sub supraveghere medicală, consultați medicul;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și alte zone sensibile.

Beneficii primare Brave doTERRA

Brave doTERRA are o aromă unică ce vine din uleiurile esențiale de portocală sălbatică, santal amyris, osmanthus și scorțișoară, combinate cu ulei de cocos fracționat;
Este conceput special pentru revigorarea simțurilor prin utilizarea externă, datorită aromei sale calde, care induce sentimente de siguranță, curaj și încredere în forțele proprii;
Ajută la gestionarea sentimentelor ocazionale de agitație, dăruind utilizatorului un plus de curaj la nevoie.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro