Thinker doTERRA – Amestec de uleiuri esentiale pentru concentrare

Creat pe bază de plante și ușor dulce, aroma unică a blendului Thinker doTerra ajută la crearea unui mediu pozitiv și de susținere pe tot parcursul timpului de lucru și de studiu.

Descriere aromatică: Mentolat, ierbos

Ingrediente: Vetiver, Peppermint, Clementină, Rozmarin, ulei de cocos fracționat

Atunci când pare imposibil să duci la capăt sarcinile pentru care ești responsabilă, blendul Thinker doTERRA îți vine în ajutor ca un buton pe care apeși pentru a te concentra.

Descriere Thinker doTERRA

Ideal atât pentru adulți, cât și pentru copii, blendul Thinker doTerra conține ulei esențial de Vetiver, Mentă, Clementină și rozmarin perfect combinate cu ulei de nucă de cocos fracționat pentru piele sensibilă.

Datorită uleiurilor din compoziție, acesta poate fi folosit cu încredere în fiecare zi. Menta, unul dintre ingredientele principale ale uleiului esențial din amestec, oferă o aromă distinctă care poate crește sentimentul de vigilență și poate ajuta la concentrarea asupra sarcinilor.

Un alt ingredient, uleiul esențial de rozmarin, creează un sentiment de concentrare și claritate. Uleiul de vetiver și clementină sunt combinate cu grijă cu mentă și rozmarin pentru a crea o experiență aromatică de pământ, menta și plante, care este proaspătă și energizantă atunci când este aplicată local.

Utilizări Thinker doTERRA

Păstrează Thinker doTERRA în geantă sau pune-l în ghiozdanul celor mici și folosește-l în special după-amiaza, când puterea de concentrare este mai mică;
Aplică-l la baza gâtului oricând simți nevoia de energii pozitive;
Apică-l pe tâmple înainte să te apuci de învățat sau de o sarcină care necesită o putere de concentrare ridicată;
Aplică-l la încheieturi pentru sentimente de claritate.

Instrucțiuni de utilizare Thinker doTERRA

Utilizare aromată: pune 3 – 4 picături în difuzorul preferat;
Utilizare topică: aplică pe zona dorită. Destinat utilizării cu supravegherea unui adult.

Măsuri de precauție Thinker doTERRA

Poate cauza sensibilitate cutanată a pielii;
Dacă vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul înainte de utilizare;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor, gura și alte zone sensibile ale corpului.

Beneficii primare Thinker doTERRA

Susține eforturile celor care au dificultăți în a acorda atenție și a rămâne concentrați pe sarcină;
Instalează un sentiment de vigilență;
Perfect ca parte a rutinei în timpul studiului.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23,75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro