Tamer doTERRA – Amestec de uleiuri esentiale pentru digestie

Creat dintr-un amestec unic de uleiuri esențiale – mentă creață, mentă japoneză și ghimbir, Tamer doTERRA este numai bun de luat peste tot și folosit după masă, pentru o digestie bună, atât de copiii de toate vârstele, cât și de adulți.

Descriere aromatică: Condimentat, dulce, blând
Ingrediente: Mentă (semințe), mentă japoneză, ghimbir, piper negru, semințe de pătrunjel și ulei de nucă de cocos fracționat

În momentul în care pare că nimic nu le poate liniști burtica și alina durerea, amestecul de uleiuri esențiale Tamer doTERRA se simte ca o rază de soare într-o zi de iarnă. De fiecare dată are grijă de toată familia când suntem suferinzi din cauza unor alimente care nu pică bine sau sunt greu de digerat.

Descriere Tamer doTERRA

Oriunde te-ai afla, Tamer doTERRA este un amestec de uleiuri esențiale mereu util de păstrat la îndemână! Blendul Tamer conține beneficiile unice ale uleiurilor esențiale CPTG de mentă creață, mentă japoneză, ghimbir și ulei de cocos fracționat doTERRA.

Împreună, aceste uleiuri contribuie la calmarea disconfortului după o masă îmbelșugată. Tamer face parte din Colecția pentru copii doTERRA, fiind ideal atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Utilizări Tamer doTERRA

Păstrează amestecul pentru digestie Tamer la îndemână în geantă, servietă sau ghiozdanul copilului, pentru un efect calmant localizat când pleci de acasă;
Păstrează-l la îndemână în timpul escapadelor mai ales în afara țării, unde mâncarea este diferită, pentru un sprijin practic, disponibil într-o clipă;
Aplică 3 – 4 picături pe abdomen sau pe tălpi (prin mișcări de masaj) după ce ai consumat o masă copioasă;
Dacă suferi de disconfort abdominal ocazional, bucură-te de un masaj abdominal calmant cu Tamer;

Instrucțiuni de utilizare Tamer doTERRA

Uz aromatic: Aplică-l pe bijuterii sau difuzează-l;
Uz extern: Aplică în zona dorită. Destinat utilizării sub supravegherea unui adult.

Măsuri de precauție Tamer doTERRA

Nu lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani;
Posibilă sensibilitate cutanată;
Dacă te afli sub observația unui medic sau alăptezi, cere sfatul medicului înainte de utilizare;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor, gura și celelalte zone sensibile ale corpului.

Beneficii primare Tamer doTERRA

Aroma calmantă îți oferă la nevoie un efect liniștitor localizat;
Asigură un masaj abdominal calmant;
Ideal pentru copii și pentru persoanele cu piele sensibilă;
Datorită flaconului cu bilă practic, se aplică ușor pe zonele vizate;
Este foarte eficient pentru stimularea digestiei, în special după mesele copioase.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro