Steady doTERRA – Amestec de uleiuri esentiale pentru echilibru emoțional

Există multe momente în viața unui copil care sunt copleșitoare din punct de vedere emoțional. Steady doTERRA a fost conceput special pentru aceste clipe!

Cu o aromă plăcută și ușor fructată, amestecul de uleiuri Steady îți oferă beneficiile unice ale uleiurilor esențiale de santal amyris, brad balsamic, coriandru si magnolie.

Aplică Steady pe ceafă și pe încheieturi pentru a experimenta o senzație de calm și echilibru în corp.

Descriere aromatică: Pin, fructat, lemnos moale

Ingrediente: santal (lemn), brad (lemn), coriandru (semințe), magnolie (floare), ulei fracționat de nucă de cocos

Cu Steady doTERRA treci în câteva clipe de la stări emoționale apăsătoare sau tantrumuri, la echilibru și calm în tot corpul.

Descriere Steady doTERRA

Blendul Steady doTERRA face parte din doTERRA Kids Collection și este perfect pentru momentele în care starea emoțională a ta sau a copilului se schimbă brusc.

Acest amestec combină beneficiile uleiurilor esențiale de santal, brad, coriandru și magnolie, reușind să ofere echilibru emoțional, calm și liniște în corp.

Datorită faptului că blendul conține și ulei de cocos fracționat, poate fi folosit direct pe piele fără a mai fi nevoie să-l diluezi.

Utilizări Steady doTERRA

Aplică-l constant pe gât și încheieturi pentru a te liniști;

Instrucțiuni de utilizare Steady doTERRA

Utilizare externă: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei de cocos fracționat. Pentru o baie relaxantă, amestecă 5 picături cu aproximativ 5 ml de ulei cărăuș. Pentru a-l utiliza ca parfum personal, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție Steady doTERRA

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau te afli sub supraveghere medicală, consultați medicul;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și alte zone sensibile.

Beneficii primare Steady doTERRA

Amestecul de uleiuri Steady doTERRA are o aromă delicată și plăcută, care poate favoriza alinarea trăirilor emoționale;
Fiecare ulei din compoziția acestui amestec are proprietăți calmante care îl fac excelent pentru susținerea echilibrului emoțional;
Favorizează sentimentele de calm și echilibrul emoțional.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro