Smart & Sassy doTERRA – Amestec de uleiuri esentiale pentru metabolism rapid

Blendul Smart & Sassy de la DoTerra este un amestec metabolic din uleiuri esențiale pure.

Amestecul aromat de Smart & Sassy te ajută să gestionezi foamea pe tot parcursul zilei, sprijinind în același timp metabolismul sănătos și promovând o stare de bine continuă.

 

Descriere aromatică: Mentolat, condimentat, ierbos
Ingrediente: Grapefruit, Lemon, Peppermint, Ghimbir și Scorțișoară

Odată ce descoperi Smart & Sassy doTERRA, procesul de slăbire devine unul plăcut. Pe lângă faptul că îți oferă o senzație de sațietate crescută, îți calmează corpul și îmbunătățește starea de spirit.

Descriere Smart & Sassy doTERRA

Smart & Sassy este special conceput conceput pentru stimularea metabolismului și controlul poftelor, însă poate fi de asemenea util în calmarea stomacului și îmbunătățirea stării de spirit.

Pe masură ce se realizează un plan de gestionare a greutății, obiceiurile alimentare se schimbă, fapt care ar putea provoca disconfort la nivelul stomacului. Uneori, aceste schimbări în rutina zilnică pot da sentimente de descurajare sau copleșire.

Pentru toate aceste schimbări emoționale și fizice, Smart & Sassy ajută la calmarea senzațiilor de foame și îmbunătățește starea de spirit.

Smart & Sassy conține ulei esențial de grapefruit și lămâie care datorită conținutului ridicat de limonen ajută la purificarea și curățarea organismului, în timp ce scorțișoara, menta și ghimbirul oferă sistemului endocrin un efect stimulator.

Amestecul Smart & Sassy doTERRA, prin combinația uleiurilor esentiale atent selectionate, susține eficient planul de scădere în greutate.

Utilizări Smart & Sassy doTERRA

Pune câteva picături în apă sau ceai și bea, pentru a oferi energie metabolismului;
Pune picături de Smart & Sassy doTERRA în apă și bea înainte de fiecare masă pentru a evita mâncatul în exces;
Adaugă în smoothie-uri pentru o senzație de sațietate îndelungată;

Instrucțiuni de utilizare Smart & Sassy doTERRA

În lichide sau alimente: combină amestecul cu alte alimente, de exemplu la micul dejun în iaurt sau terci de ovăz pentru a stimula metabolismul;
Pentru utilizare externă: acest amestec de uleiuri esențiale pentru slăbit face minuni pe piele prin reducerea aspectului de “coajă de portocală”;
Difuzare: pune 3 – 4 picături în difuzorul preferat;

Măsuri de precauție Smart & Sassy doTERRA

Poate cauza sensibilitate cutanată;
Evită contactul cu ochii și zonele sensibile;
Datorită reacției fotosensibile, evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de până la 12 ore după aplicarea produsului;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;

Beneficii primare Smart & Sassy doTERRA

Accelerează metabolismul;
Susține un metabolism sănătos;
Stimulează sistemul endocrin;
Susține o dispoziție pozitivă;
Ajută la purificarea și curățarea organismului;
Calmează stomacul și ridică moralul.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro