Aromatouch doTERRA – Amestec de uleiuri esentiale pentru masaj

Blend-ul pentru masaj AromaTouch de la doTERRA combină uleiuri esențiale de chiparos, mentă, măghiran, busuioc, grapefruit și levănțică. Este un amestec de uleiuri esențiale cu efect calmant, pe care îl poți utiliza la masaj. De asemenea, beneficiile reconfortante și relaxante ale AromaTouch pot contribui la calmarea simțurilor.

Descriere aromatică: Curat, proaspăt, mentolat, pudrat

Ingrediente: Uleiuri esențiale de chiparos – plantă integrală, mentă – plantă integrală, măghiran – frunză, busuioc – frunză, grapefruit – coajă, lavandă – floare.

Creat dintr-un amestec unic de uleiuri esențiale foarte cunoscute pentru proprietățile lor de calmare, relaxare și detensionare, Aromatouch doTERRA este un blend foarte apreciat în lumea masajului. Datorită rezultatelor minunate pe care le are, de-a lungul timpului s-a inventat o nouă tehnică de masaj care se bazează pe acest blend.

Descriere

AromaTouch, amestecul pentru masaj de la doTERRA, combină beneficiile unice ale câtorva uleiuri cunoscute pentru efectele lor relaxante și de alinare pe care le oferă. AromaTouch combină uleiurile noastre esențiale de Chiparos, Mentă, Măghiran, Busuioc, Grapefruit și Lavandă, într-un amestec perfect care aduce beneficii importante diferitelor tehnici de masaj.

Acest amestec foarte apreciat este o parte fundamentală a tehnicii doTERRA AromaTouch, o metodă exclusivă de aplicare a uleiurilor esențiale, care produce o profundă stare de bine în întregul organism.

Utilizări

Aplică-l pe gât și umeri pentru un efect de relaxare și reducere a stărilor tensionate sau folosește-l împreună cu un ulei de cocos la masaj;
Dăruiește un masaj al mâinilor, folosind tehnica de masaj al mâinilor AromaTouch și bineînțeles, blend-ul AromaTouch;
Adaugă-l în apă înainte de baie, pentru o relaxare binemeritată.

Instrucțiuni de utilizare

Utilizare externă: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu aproximativ 10 ml de ulei cărăuș. Pentru o baie relaxantă, amestecă 5 picături cu 5 – 10 ml de ulei de cocos fracționat. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție

Poate cauza sensibilizare cutanată, de aceea este recomandată evitarea expunerii la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau te afli sub supraveghere medicală, consultați medicul;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile;

Beneficii primare

Are efecte de alinare și relaxare;
Transformă masajul într-o experiență aromatică și liniștitoare.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro