Calmer doTERRA – Amestec de uleiuri esentiale pentru calmare

Blendul Calmer doTERRA este perfect pentru crearea unei atmosfere plăcute, iar orele dinainte de somn pot deveni o experiență liniștită și agreabilă ori de câte ori este difuzat.

De asemenea, dacă îl aplici pe tălpi și la baza gâtului, Calmer doTERRA va ajuta copilașii să aibă un somn ușor. Combinând proprietățile de alinare ale uleiurilor esențiale de Lavandă, Buddha Wood și Mușețel roman într-o formulă cu aplicare practică și sigură, cu beneficiile de hidratare a pielii ale uleiului de cocos fracționat, Calmer doTerra poate fi utilizat cu încredere în fiecare seară.

Descriere aromatică: Floral, dulce, lemnos

Ingrediente: ulei de Cocos fracționat, ulei de Lavandă (floare), ulei de Cananga (floare), ulei de Buddha Wood (lemn), ulei de Mușețel Roman (floare/ frunză/ tulpină)

Este un amestec de uleiuri perfect pentru calm și relaxare. Combinând proprietățile de relaxare ale uleiurilor esențiale de Lavandă, Cananga, Buddha Wood și Mușețel Roman într-o formulă cu aplicare sigură și practică. CALMER poate fi utilizat cu încredere în cadrul ritualului de culcare din fiecare seară.

Descriere Calmer doTERRA

Blendul Calmer face parte din dōTERRA Kids Collection Kit și prin utilizarea acestuia se creează o atmosferă senină, care te ajută să transformi ora de culcare într-un moment de pace binevenită.

Acesta combină proprietățile de alinare ale uleiurilor esențiale de Levănțică, Cananga, Buddha Wood și Mușețel roman într-o formulă cu aplicare practică și sigură, adăugând și beneficiile de hidratare a pielii ale Uleiului de cocos fracționat.

Calmer poate fi utilizat în cadrul ritualului de culcare din fiecare seară. De asemenea, când simți nevoia de regenerare, aplică-l, respiră și relaxează-te.

Utilizări Calmer doTERRA

Aplică-l la baza gâtului și pe piept pentru a avea parte de un somn odihnitor;
Aplică pe încheieturile celor mici, în special la sfârșitul zilei, pentru a diminua îngrijorarea și pentru a-l liniști;
Aplică-l pe tălpi pentru a vă ajuta să vă relaxați înainte de a merge la culcare;

Instrucțiuni de utilizare Calmer doTERRA

Utilizare aromatică: Inhalează aroma din sticlă;
Utilizare topică: aplică pe zona dorită. Destinat utilizării cu supravegherea unui adult.

Măsuri de precauție Calmer doTERRA

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul înainte de utilizare;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor, gura și alte zone sensibile ale corpului.

Beneficii primare Calmer doTERRA

Creează o atmosferă odihnitoare la culcare;
Oferă un mediu liniștitor;
Favorizează calmarea și relaxarea întregului corp și ajută la crearea unei ambianțe senine;
Creează o atmosferă odihnitoare și favorizează buna dispoziție.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro