Cheer doTERRA – Amestec de uleiuri esentiale pentru inveselire

Cheer doTERRA este un amestec de uleiuri esențiale, special creat pentru a oferi energie și o stare de spirit bună pe întreg parcursul zilei.

Portocala sălbatică, cuișoarele, vanilia, ghimbirul și scorțișoara din compoziție oferă o aromă specială ce face din Cheer doTERRA un parfum personal perfect.

 

Descriere aromatică: Proaspăt, condimentat, cald
Ingrediente: Portocală sălbatică (coajă), Cuișoare (mugur), Anason stelat (fruct/sămânță), Mirt lămâios (frunză), Nucșoară (miez), Vanilie, Ghimbir (rizom), Scorțișoară (scoarță)

Cu Cheer doTERRA și gânduri pozitive nu ai cum să nu faci față unei dimineți în care te-ai trezit fără energie, iritată, epuizată!

Descriere Cheer doTERRA

Știm cu toții că o atitudine pozitivă și o stare de bune ne pot ajuta să trecem cu mai mare ușurință peste dificultățile vieții, așa-i? Uneori, indiferent de toate afirmațiile și gândirea optimistă pe care o abordăm, nu reușim să trecem peste dificultăți.

De aceea, este recomandat să ai cu tine tot timpul amestecul de uleiuri esențiale Cheer doTERRA. Aroma sa proaspătă, optimistă și deosebită îți va lumina orice moment al zilei. dōTERRA Cheer, un amestec de uleiuri esențiale de citrice și condimente, asigură o stare de bine marcată de pozitivism și bucurie.

Utilizări Cheer doTERRA

Aplică 1 – 2 picături pe încheieturi pentru o un miros deosebit și energizant pe întreg parcursul zilei;
Adaugă o picătură pe eșarfă sau pe jachetă în zilele înnorate pentru a-ți menține atitudinea pozitivă în ciuda vremii nefavorabile;
Păstrează un flacon de doTERRA Cheer în mașină și aplică produsul pe punctele de puls înainte să te aventurezi în trafic.

Instrucțiuni de utilizare Cheer doTERRA

Difuzare: pune 3 – 4 picături în difuzorul preferat;
Utilizare externă: Aplică 2 – 3 picături pe zona dorită. Diluează blend-ul InTune cu Ulei de cocos fracționat dōTERRA, pentru a reduce la minimum orice posibile probleme de sensibilizare a pielii.

Măsuri de precauție Cheer doTERRA

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și alte zone sensibile;
Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Beneficii primare Cheer doTERRA

Oferă sentimente de optimism, bucurie și entuziasm;
Perfect pentru a fi utilizat ca parfum.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23,75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro