Citrus Bliss doTERRA – Amestec de uleiuri esentiale pentru revigorare

Amestecul de uleiuri esențiale Citrus Bliss doTERRA ajută la reducerea stresului, îmbunătățește starea de spirit, având proprietăți revigorante și energizante, datorită compușilor naturali și puternici din compoziție.

Descriere aromatică: Citric, dulce
Ingrediente: Uleiuri esențiale de portocală sălbatică (coajă), lămâie (coajă), grapefruit (coajă), mandarină (coajă), bergamotă (coajă), tangerină (coajă), clementină (coajă) și vanilie absolut.

Cu o aromă deosebită și fresh, amestecul de uleiuri esențiale din Citrus Bliss doTERRA are capacitatea de a te transporta în mijlocul livezilor de citrice, ce zac sub razele soarelui puternic în zilele lungi de vară. Este perfect pentru momentele de meditație.

Descriere Citrus Bliss doTERRA

Cu un singur blend – Citrus Bliss – ai parte de toate beneficiile uleiurilor esențiale de Portocală sălbatică, Lămâie, Grapefruit, Mandarină, Bergamotă, Tangerină și Clementină și Vanilie Absolut.

Mai mult, Citrus Bliss doTERRA conține compuși naturali, cu proprietăți de curățare. Parfumul său vioi, dulce și revigorant îmbunătățește dispoziția și favorizează gândirea pozitivă.

Utilizări Citrus Bliss doTERRA

Pune o picătură pe încheietura mâinii, pentru a te bucura de un parfum plăcut, care te va înveseli;
Amestecă-l cu ulei cărăuș și masează-ți mâinile pentru o stare de spirit bună;
Diluează câteva picături de Citrus Bliss cu apă, pune-l într-un flacon cu pulverizator și parfumează prin casă, pentru un aer proaspăt și luminos de citrice;

Instrucțiuni de utilizare Citrus Bliss doTERRA

Difuzare: pune 3 – 4 picături în difuzorul preferat;
Uz extern: pentru masaj, amestecă 4 – 5 picături cu 10 ml de ulei fracționat de cocos. Pentru o baie relaxantă, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș și pune în apă. Pentru a-l folosi ca parfum personal, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție Citrus Bliss doTERRA

Utilizat nediluat, poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau te afli sub supraveghere medicală, consultă medicul înainte de utilizare;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și celelalte zone sensibile ale corpului;
Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea Citrus Bliss.

Beneficii primare Citrus Bliss doTERRA

Binedispune și schimbă stare de spirit;
Perfect pentru a fi utilizat ca parfum personal;
Are proprietăți energizante și revigorante;
Eficient pentru a împrospăta aerul din casă.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23,75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro