doTERRA Clary Sage – Ulei Esential de Salvie

Făcând parte din familia mentei, planta numită Salvie este renumită de secole pentru suportul oferit sănătății oculare și a sistemului reproducător al femeilor, stării de bine a sistemului digestiv și a pielii și protecției împotriva amenințărilor sezoniere și de mediu. Utilizarea uleiului esențial Clary Sage doTERRA este fi benefic pentru susținerea funcționării sănătoase a sistemului endocrin, a sistemului limfatic și a sistemului nervos. Uleiul esențial de salvie poate ajuta de asemenea, la menținerea sănătății celulare, ca sprijin pentru articulații și țesuturi.

Descriere aromatică: Lemnos, cu aromă de ierburi, floral
Metoda de colectare: Distilare cu aburi
Partea de plante: Floare/Frunză
Constituenții principali: Linalool, Linalyl acetate

Clary Sage doTERRA mai este denumit și “Ulei al Clarității și al Viziunii”, poate aduce claritate minții, ajutându-ne astfel să ne deschidem spre noi idei și perspective. Este considerat suport al creativității prin sprijinul pe care îl poate aduce creșterii abilității noastre de concentrare si vizualizare.

Descriere

Uleiul esențial de Salvie doTERRA este cunoscut pentru proprietățile sale calmante și pentru beneficiile asupra pielii.

Principala componentă chimică a uleiul de Salvie este acetatul de linalil, conferindu-i proprietăți de relaxare, calmare și echilibrare, fiind unul dintre cele mai puternice în rândul uleiurilor esențiale.

Clary Sage doTERRA mai este denumit și “Ulei al Clarității și al Viziunii”, poate aduce claritate minții, ajutându-ne astfel să ne deschidem spre noi idei și perspective. Este considerat suport al creativității prin sprijinul pe care îl poate aduce creșterii abilității noastre de concentrare si vizualizare.

Utilizări

Adaugă-l în șampon, pentru a sprijini sănătatea părului și a scalpului;
Aplică diluat o picatură în jurul ochilor, cu grijă să nu intre în ochi, pentru evitarea disconfortului;
Combină-l cu ulei de cocos doTERRA pentru un masaj cu efect calmant sau de întinerire a aspectului pielii;
Pune o picătură sub limbă sau aplică diluat pe tălpile picioarelor pentru ameliorarea insomniilor;
Adaugă-l în apa de baie în combinație cu uleiul de Mușețel, pentru o baie cu efect de reducere a stresului;
În timpul menstruației, masează 3 – 5 picături pe abdomen, pentru un efect de calmare a durerii.

Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3 – 4 picături într-un difuzor la alegere;
Utilizare ca aditiv alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid;
Uz extern: Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți gravidă, alăptați sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare

Favorizează relaxarea și calmează pielea;
Sprijină aspectul sănătos al părului;
Sprijină sănătatea scalpului.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro