Coriander doTERRA – Ulei Esential de Coriandru (Seminte)

Uleiul esențial de Coriandru doTERRA are un conținut ridicat de linalool, compus chimic ce contribuie la menținerea aspectului sănătos al pielii. În general, coriandrul are un efect răcoritor asupra organismului.

Aroma sa dulce și ierboasă are atât efecte relaxante, cât și efecte stimulante.

Acesta este o alegere bună oricând vrei să încerci ceva nou sau când vrei să faci o pauză de la uleiurile preferate.

Descriere aromatică: Proaspăt, cu aromă de ierburi, dulce, înțepător
Metoda de colectare: Distilare cu aburi
Partea de plante: Frunză
Constituenții principali: Linalool, alpha-Pinene, Camphor, gamma-Terpinene

Coriander doTERRA – Ulei Esential de Coriandru (Seminte)

Uleiul de Coriandru este cunoscut pentru numeroasele utilizări în bucătărie și la îngrijirea corpului. Acesta are o aromă bogată, putând fi utilizat în multe preparate culinare diferite, printre care sosuri, salate, cărnuri și guacamole. Când este masat pe corp, uleiul de Coriandru are proprietăți deosebite de calmare și răcorire a pielii.

Descriere Ulei Esential de Coriandru

Coriandrul este o plantă anuală foarte aromată, care crește până la un metru înălțime. Semințele plantei sunt utilizate intern de mai multe secole, iar uleiul de Coriandru este cunoscut pentru numeroasele utilizări în bucătărie și la îngrijirea corpului.

Acesta are o aromă bogată, putând fi utilizat în multe preparate culinare diferite, printre care sosuri, salate, cărnuri și guacamole. Când este masat pe corp, uleiul de Coriandru are proprietăți deosebite de calmare și răcorire a pielii.

Aroma sa dulce – ierbacee este relaxantă și binedispune, ceea ce îl face un ulei alternativ excelent în amestecurile de uleiuri, pentru o notă organică proaspătă.

Utilizări Ulei Esential de Coriandru

După o masă consistentă, amestecă o picătură de ulei de Coriandru cu 125 ml de lichid și bea fără grabă;
Combină uleiul de Coriandru cu uleiuri de citrice, pentru o aromă proaspătă de ierburi;
Pentru aromaterapie, pune 3 – 4 picături în difuzor;
Încearcă să înlocuiești coriandrul verde cu 1 picătură de ulei esențial de Coriandru în toate rețetele tale preferate de guacamole, cărnuri, sosuri și salate;

Instrucțiuni de utilizare Ulei Esential de Coriandru

Difuzare: Pune trei – patru picături în difuzorul preferat;
Aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de apă sau băutura preferată;
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru a-l utiliza ca parfum personal, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție Ulei Esential de Coriandru

Folosește-l doar diluat;
Nu consuma mai mult de o picătură pe zi;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Evită contactul cu ochii și cu mucoasele;
Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicare.

Beneficii primare Ulei Esential de Coriandru

Conferă o aromă proaspătă și gustoasă mâncărurilor;
Aroma sa împrospătează și facilitează respirația.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro