Spikenard doTERRA – Ulei Esential de Nard

Uleiul de Nard are proprietăţi miraculoase, deoarece este un excelent antiinflamator, stimulează digestia, ameliorează bolile respiratorii – atunci când este difuzat și aplicat pe piele – și stimulează metabolismul.

Calitatea sa de diuretic îl recomandă și în bolile de rinichi, ajutând la o mai rapidă eliminare a pietrelor și a nisipului.

De asemenea, cele mai multe soiuri de nard tratează erupţiile de psoriazis şi previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Descriere aromatică: Lemnos, condimentat, moscat
Metoda de colectare: Distilare cu aburi
Partea de plante: Rădăcină

Constituenții principali: Gurjunene, Jatamansone, Spirojatamol

Spikenard doTERRA – Ulei Esential de Nard

Terapeuţii sunt de părere că nardul este o plantă cu puteri unice, miraculoase. Uleiul esențial de Nard este obținut prin distilarea cu abur a rădăcinii plantei și este apreciat de multe secole, fiind folosit pentru miruirea persoanelor de rang înalt din India, pentru a avea parte de prosperitate și sănătate.

Descriere Ulei Esential de Nard

Nardul este o plantă ce provine din familia valerianei, crește în regiunile alpine ale munților Himalaya. Terapeuţii sunt de părere că nardul este o plantă cu puteri unice, miraculoase.
Uleiul esențial de Nard este obținut prin distilarea cu abur a rădăcinii plantei și este apreciat de multe secole, fiind folosit pentru miruirea persoanelor de rang înalt din India, pentru a avea parte de prosperitate și sănătate.

De-a lungul timpurilor, uleiul de Nard a fost utilizat pentru a binedispune și a favoriza relaxarea. Acesta contribuie la obținerea unui ten curat și sănătos.

Datorită aromei deosebite pe care o răspândeşte, floarea de nard, apreciată din cele mai vechi timpuri de japonezi, chinezi, indieni şi de egipteni, ca leac pentru zeci de boli trupeşti, este folosită la prepararea multor sortimente de parfum şi de esenţe naturale.

Astăzi, uleiul este utilizat la parfumuri și uleiuri pentru masaj de relaxare, datorită miresmei sale lemnoase.

DoTERRA obține uleiul de Nard din Nepal, ceea ce înseamnă că sprijină nevoile de venit ale culegătorilor și deținătorilor de distilerii parteneri, în special în zonele izolate de unde este recoltat, precum și proiectele necesare de dezvoltare a comunităților rurale, prin intermediul inițiativelor noastre Cō-Impact Sourcing®.

Utilizări Ulei Esential de Nard

Aplică 1 – 2 picături pe tâmple pentru a induce o senzație de calm și relaxare;
Aplică ulei de nard pe tâmple pentru a ţine la distanţă oboseala, insomniile şi revigora tot organismul;
Adaugă 3 – 4 picături în crema hidratantă pentru a obține un ten neted și catifelat;
Creează-ți propriul parfum, combinând mai multe uleiuri esențiale: Nard cu Cuișoare, Chiparos, Tămâie, Trandafir, Vetiver, Lavandă sau Portocală Sălbatică;
Difuzează pentru a schimba aerul din casă și pentru a te detensiona;
Adaugă 1 – 2 picături în produsele antirid pentru a obține o piele sănătoasă, moale și strălucitoare.

Instrucțiuni de utilizare Ulei Esential de Nard

Difuzare: Pune 3 – 4 picături în difuzorul tău preferat;
Utilizare internă: Diluează o picătură în 125 ml de lichid;
Uz extern: Pentru un masaj de relaxare, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru o baie unică, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru a-l folosi ca parfum personal, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție Ulei Esential de Nard

Posibilă sensibilitate cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau te afli sub supraveghere medicală, consultă medicul;
Evită contactul cu ochii și alte zone sensibile ale corpului;
Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Beneficii primare Ulei Esential de Nard

Induce o senzație de calm și relaxare;
Utilizat frecvent în aromaterapie și meditație, datorită proprietăților sale de echilibrare;
Perfect dacă este utilizat ca parfum;
Utilizarea uleiului de Nard are efect de purificare a pielii.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro