Grapefruit doTERRA – Ulei Esential de Grapefruit

Grapefruit doTERRA (15ml) este un ulei esențial ce oferă o aromă fresh și revigorantă, care te poartă instant cu gândul la vacanță.

Pentru sănătate, acest ulei are următoarele proprietăți: ajută la îmbunătățirea stării de spirit, curăță și împrospătează tenul și este perfect pentru adăugat în băuturi pentru un gust unic.

Descriere aromatică: Citric, floral, fructat
Metoda de colectare: Presare la rece
Partea de plante: Coaja fructului de grapefruit
Constituenții principali: Limonene

Grapefruit doTERRA – Ulei Esential de Grapefruit

Supranumit „fructul interzis” și una dintre cele „Șapte Minuni ale Barbadosului”, grapefruitul a apărut pentru prima dată în documente scrise în 1750, prin grija reverendului galez Griffith Hughes. Uleiul esențial de Grapefruit este obținut din coaja acestui fruct și este apreciat pentru numeroasele sale utilizări și beneficii.

Descriere Ulei Esential de Grapefruit

Cunoscut pentru gustul său răcoritor și acrișor, grapefruitul este fructul rotund, galben-portocaliu, al unui arbore de citrice cu același nume.

Uleiul esențial de Grapefruit doTERRA se obține din coaja fructului și este apreciat de iubitorii de uleiuri esențiale pentru numeroasele sale utilizări și beneficii.

Pe lângă faptul că oferă o aromă puternică în diverse preparate culinare, grapefruitul este cunoscut și pentru proprietățile sale purificatoare și de curățare.

Utilizări Ulei Esential de Grapefruit

Adaugă o picătură de ulei esențial de Grapefruit în apa de băut, pentru un gust deosebit și unic;
Pentru a da o notă proaspătă smoothie-ului tău preferat, adaugă 2 – 3 picături de ulei esențial de Grapefruit;
Adaugă-l la rutina de îngrijire a tenului, pentru ameliorarea coșurilor.

Instrucțiuni de utilizare Ulei Esential de Grapefruit

Difuzare: Pune trei – patru picături în difuzorul preferat;
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid;
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție Ulei Esential de Grapefruit

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul;
Evită contactul cu ochii, urechile și zonele sensibile;
Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicare.

Beneficii primare Ulei Esential de Grapefruit

Aromă alimentară răcoritoare și acrișoară, pentru o mare varietate de rețete;
Contribuie la obținerea unui ten cu aspect întinerit;
Are un efect pozitiv asupra dispoziției;
Oferă sprijin antioxidant;
Sprijină reacția antiinflamatoare sănătoasă.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro