Black Spruce doTERRA – Ulei Esential de Molid Negru

Aromatic, uleiul esențial de molid negru are o aromă revigorantă și proaspătă. Este ușor să te gândești mai întâi la „Crăciun” și „iarna” atunci când îi simți prima data aroma, dar frumusețea aromatică și versatilitatea uleiului esențial de molid negru se întinde mult dincolo de anotimpurile răcoroase și de sărbători.

Uleiul esențial de molid negru abundă în monoterpene și esteri, ceea ce îl face antiseptic și de ajutor în probleme respiratorii și dureri musculare.

Emoțional, uleiul esențial de molid negru este energizant și revigorant atunci când te simți letargic, fără a suprastimula. 

Descriere aromatică: Verde, fructat, lemnos
Metoda de colectare: Distilare cu abur
Partea de plante: Ramura
Constituenții principali: Bornyl acetate, Alpha Pinene, Camphene

Black Spruce doTERRA – Ulei Esential de Molid Negru

Pe plan emoțional, „Molidul adaugă o profunzime de intuiție necunoscută anterior și are capacitatea de a te muta de la sentimente de înfrângere la a te simți înviorat și motivat”.
( Robbie Zeck, “Inima înfloritoare: aromaterapie pentru vindecare și transformare”)

Descriere Black Spruce doTERRA – Ulei Esential de Molid Negru

Uleiul de Molid negru este un ulei esențial puternic, cu o aromă lemnoasă și este utilizat din vremuri străvechi de populațiile native americane pentru a susține sănătatea pielii și ca parte integrantă din practicile lor de vindecare.

Acesta se obține din acele și ramurile arborelui cu același nume și are în compoziția sa compuși chimici ce susțin starea de bine și calmul. Începe-ți ziua cu beneficiile calmante ale uleiului de Molid negru, pe care îl poți folosi atât local cât și aromatic.

După exerciții fizice intense sau dacă ai nevoie să aplici local, masează uleiul de Molid negru pe piele, cu un ulei cărăuș, pentru un masaj calmant și reconfortant.

Poți aplica în zona cefei pe tot parcursul zilei pentru a-ți spori starea de echilibru și armonie.

Pe plan emoțional, „Molidul adaugă o profunzime de intuiție necunoscută anterior și are capacitatea de a te muta de la sentimente de înfrângere la a te simți înviorat și motivat”.
( Robbie Zeck, “Inima înfloritoare: aromaterapie pentru vindecare și transformare”)

Utilizări Black Spruce doTERRA – Ulei Esential de Molid Negru

Combină 1-2 picături de ulei esențial de Molid negru cu ulei de cocos și masează pe piele pentru o senzație reconfortantă de fiecare dată după antrenamente sau alte activități solicitante fizic;
Aplică-l pe piele, pentru a contribui la calmarea iritațiilor minore ale pielii;
Combină cu Wild Orange, Lemon sau Bergamot, pentru a-ți îmbunătăți starea și puterea de concentrare;
Adaugă-l în cremele tale pentru a obține o piele cu aspect sănătos și fără imperfecțiuni.

Instrucțiuni de utilizare Black Spruce doTERRA – Ulei Esential de Molid Negru

Difuzare: pune 3 – 4 picături în difuzorul tău preferat;
Uz extern: pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei de cocos. Pentru o baie unică, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuş. Pentru a utiliza ca parfum personal, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuş.

Măsuri de precauție Black Spruce doTERRA – Ulei Esential de Molid Negru

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Evită expunerea la soare cel puțin 12 ore după utilizarea uleiului;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare Black Spruce doTERRA – Ulei Esential de Molid Negru

Induce o stare de relaxare și calm;
Are efect de calmare a iritațiilor minore ale pielii.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro