Douglas Fir doTERRA – Ulei Esential de Brad Douglas

Uleiul esențial de brad douglas are o compozitie chimica unică, deosebit de bogată în beta-pinen, compus chimic care ajută la eliberarea căilor respiratorii.

Descriere aromatică: Curat, proaspăt, lemnos, aerisit
Metoda de colectare: Distilare cu aburi
Partea de plante: Frunza
Constituenții principali: β-pinene, Sabinene, Terpinolene

Douglas Fir doTERRA – Ulei Esential de Brad Douglas

Producția de Ulei Esențial de Brad Douglas de la doTerra este susținută de copaci tineri din Noua Zeelandă, unde este o specie extrem de invazivă care ajută la dezvoltarea ecosistemului țării. Uleiul esențial de brad are o compozitie chimică unică, care este deosebit de bogată în beta-pinen care ajută la eliberarea căilor respiratorii.

Descriere Ulei Esential de Brad Douglas

Producția de Ulei Esențial de Brad Douglas de la doTerra este susținută de copaci tineri din Noua Zeelandă, unde este o specie extrem de invazivă care ajută la dezvoltarea ecosistemului țării.

Uleiul esențial de brad are o compoziție chimică unică, deosebit de bogată în beta-pinen, care ajută la eliberarea căilor respiratorii.

Utilizări Ulei Esential de Brad Douglas

Adaugă 2 – 3 picături atunci când faceți o baie caldă pentru beneficii suplimentare de purificare și revigorare;
Combină cu 1 – 2 picături de Ulei Esențial Wintergreen pentru un masaj relaxant;
Difuzează 2 – 3 picături cu 2 – 3 picături de ulei esențial de eucalipt, sau freacă în palme pentru a elibera căile respiratorii.

Instrucțiuni de utilizare Ulei Esential de Brad Douglas

Uz extern: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează-l cu ulei cărăuș, pentru a reduce orice sensibilizare a pielii. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.

Măsuri de precauție Ulei Esential de Brad Douglas

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați-vă medicul;
Evită contactul cu ochii, urechile și zonele sensibile;
Evită expunerea la soare timp de 12 ore după aplicarea uleiului.

Beneficii primare Ulei Esential de Brad Douglas

Eliberează căile respiratorii;
Contribuie la obținerea unui ten cu aspect întinerit;
Curăță și purifică pielea când este folosit topic;
Ajută la îmbunătățirea puterii de concentrare;
Are efect antioxidant;
Are efect antiinflamator.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro