Cedarwood doTERRA – Ulei Esential de Cedru

Uleiul esențial de Cedru doTERRA este obținut prin distilarea cu abur a lemnului, iar aroma ierbacee și lemnoasă oferă o stare de bine și de conectare cu propriul sine și natura.

Descriere aromatică: Ierbaceu, camforaceu
Metoda de colectare: Distilare cu abur
Partea de plante: Lemn
Constituenții principali: alphaCedrene, Cedrol, Thujopsene

Cedarwood doTERRA – Ulei Esential de Cedru

Uleiul esențial de Cedru oferă sentimente de vitalitate și o stare de bine. Aplicat local, uleiul esențial de Cedru are proprietăți purificatoare. De asemenea, uleiul esențial de cedru este utilizat frecvent la masajul terapeutic, deoarece relaxează și calmează mintea și trupul.

Descriere Ulei Esential de Cedru

Uleiul esențial de cedru oferă o multitudine de beneficii, fiind cunoscut pentru culoarea sa bogată și aroma caldă și lemnoasă. Acesta oferă sentimente de vitalitate și o stare de bine.

Aplicat local, uleiul esențial de Cedru are proprietăți purificatoare. De asemenea, uleiul esențial de cedru este utilizat frecvent la masajul terapeutic, deoarece relaxează și calmează mintea și trupul.

Utilizări Ulei Esential de Cedru

Introdu-l în rutina de îngrijire a tenului: adaugă 1 – 2 picături la loțiunea tonică sau crema hidratantă, pentru a obține un ten curat, cu aspect sănătos;
Adaugă-l în cremele de față, pentru a atenua imperfecțiunile pielii;
Pune o picătură pe un tampon de vată și pune-l în dulap, pentru un efect de împrospătare și combatere a mirosurilor neplăcute ale hainelor;
Adaugă ulei esențial de cedru doTERRA în apa din cadă, pentru o experiență SPA relaxantă.

Instrucțiuni de utilizare Ulei Esential de Cedru

Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul preferat;
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid;
Uz extern: Pentru masajul de relaxare, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei de cocos doTERRA. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru a-l utiliza ca parfum personal, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție Ulei Esential de Cedru

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul;
Evită contactul cu ochii, urechile și celelalte zone sensibile.

Beneficii primare Ulei Esential de Cedru

Favorizează relaxarea;
Eficient pentru alungarea insectelor în toate anotimpurile;
Menține aspectul sănătos al pielii;
Uleiul de Cedru are proprietăți calmante și de echilibrare, atât la nivelul minții, cât și al trupului.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro