Marjoram doTERRA – Ulei Esential de Maghiran

De-a lungul timpului, uleiul esențial de Maghiran s-a folosit foarte mult în rețete culinare, în special în cele cu carne de gâscă.

Maghiranul a fost cunoscut de romani și greci ca simbol al fericirii, de aici și denumirea de “bucuria munților”.

Pe plan emoțional, Maghiranul este apreciat pentru proprietățile sale calmante și efectul său pozitiv asupra sistemului nervos.

De asemenea, sprijină atât un sistem imunitar sănătos, cât și sistemul sistemul cardiovascular atunci când este ingerat.

Descriere aromatică: Cald, ierbaceu, lemnos
Metoda de colectare: Distilare cu abur
Partea de plante: Frunză
Constituenții principali: Terpinen-4-ol, gammaTerpinene, Sabinene, Sabinenehydrate

Marjoram doTERRA – Ulei Esential de Maghiran

Maghiranul a fost cunoscut de romani și greci ca simbol al fericirii, de aici și denumirea de “bucuria munților”. Pe plan emoțional, Maghiranul este apreciat pentru proprietățile sale calmante și efectul său pozitiv asupra sistemului nervos.

Descriere Ulei Esential de Maghiran

Cu o aromă lemnoasă și ușor picantă, planta numită Măghiran sau „bucuria munților”, era recunoscută pe scară largă pentru proprietățile sale de condimentare a mâncărurilor.

Uleiul esențial de Măghiran acționează și pe plan emoțional, reducând stresul și relaxând corpul. De asemenea, acesta este potrivit și pentru copiii care au dificultăți de a adormi.

Uleiul esențial Marjoram poate contribui la relaxarea musculaturii suprasolicitate după exerciții fizice și poate fi benefic pentru stările ocazionale de tensiune nervoasă.

Utilizări Ulei Esential de Maghiran

Pune ulei esențial de Măghiran în rețetele cu cărnuri sau dressinguri;
Aplică-l pe ceafă pentru a reduce nivelul de stres din corp;
Aplică-l pe tălpile copiilor energici înainte de culcare.

Instrucțiuni de utilizare Ulei Esential de Maghiran

Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul preferat;
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum personal, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție Ulei Esential de Maghiran

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile;
Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Beneficii primare Ulei Esential de Maghiran

Este un condiment perfect pentru aromatizarea mâncărurilor;
Apreciat pentru aroma sa pozitivă, calmantă;
Eficient pentru cei care au stări ușoare de insomnii.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro