Turmeric doTERRA – Ulei Esential de Turmeric

Uleiul esențial de Turmeric doTERRA este foarte apreciat în rândul iubitorilor de uleiuri esențiale pentru că poate fi folosit atât în mâncăruri, cât și pentru beneficiile sale pe plan emoțional.

Atunci când este utilizat intern, are efect antioxidant pentru corp, susține sănătatea sistemului circulator, digestiv și nervos.

Bucură-te de aroma subtilă condimentată și picantă a turmericului, adăugând o picătură sau două în rețetele preferate. 

Descriere aromatică: Cald, picant, lemnos
Metoda de colectare: Distilare cu abur
Partea de plante: Rădăcina

Constituenții principali: Ar-Tumerone, Tumerone, Zingiberene

Turmeric doTERRA – Ulei Esential de Turmeric

Fiind cunoscut ca elementul central al medicinei tradiționale din India, uleiul esențial de Turmeric este cel mai bun prieten atunci când vine vorba de susținerea sistemului imunitar și nervos, acționând blând și cu grijă în favoarea sănătății generale a întregului organism.

Descriere

Uleiul esențial de TURMERIC se extrage cu ajutorul distilării prin abur din rădăcina plantei și are un gust amărui, ușor picant cu un miros puternic. Se combină perfect cu piperul negru. Ne putem bucura de acest ulei și de proprietățile lui atât prin consum intern, cât și extern.

Turmericul este o plantă aromatică din familia ghimbirului, foarte populară în Asia, mai exact China, India și Sri Lanka. Cu o aromă caldă, condimentată, acesta intensifică în mod spectaculos gustul mâncărurilor tale preferate, dar are și efecte benefice asupra stării emoționale și îmbunătățește dispoziția.

Un beneficiu al Turmericului este că previne răceala, ținând tusea la distanță. Alte uleiuri esențiale care se pot amesteca cu uleiul de turmeric, includ uleiurile de Scorțișoară, Ghimbir și Cardamom.

Recomandare: Când utilizezi ulei esențial de turmeric la gătit, poți începe cu metoda scobitorii – introdu o scobitoare în sticluța cu ulei esențial, adaug-o în mâncare, amestecă, gustă și repetă până când ai ajuns la aroma dorită.

Utilizări

Prepară-ți propriul ceai de turmeric, miere, ceai și una sau două picături de ulei esențial de turmeric;
Adaugă ulei esențial de turmeric la mâncărurile preferate, pentru a potența gustul;
Adaugă la creme pentru tratarea problemelor pielii, zgârieturi, acnee, psoriazis și înțepături de insecte.

Instrucțiuni de utilizare

Utilizare internă: Pentru aromatizarea mâncărurilor, dă un gust deosebit ceaiurilor.

Măsuri de precauție

Folosește-l doar diluat;
Nu consuma mai mult de o picătură pe zi;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Evită contactul cu ochii și cu zonele sensibile ale corpului.

Beneficii primare

Turmericul conferă un plus de aromă mâncărurilor;
Adaugă o notă condimentată și piperată la băuturile tale calde preferate;
Aroma de turmeric creează o ambianță stimulantă la nivel emoțional;
Ajută la detoxifierea ficatului;
Eficient în tratarea depresiei.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro