Arborvitae doTERRA – Ulei Esential Arborvitae

Arborvitae doTERRA furnizează un ulei esențial cald și lemnos, cunoscut drept „arborele vieții”, care este utilizat deseori la meditație.

În plus, Arborvitae are proprietăți de curățare și poate fi util la îngrijirea pielii.

Descriere aromatică: Lemnoasă, caldă, de pământ
Metoda de colectare: Distilare cu aburi
Partea de plante: Lemn
Constituenții principali: Methyl thujate

Arborvitae doTERRA – Ulei Esential Arborvitae

Uleiul esențial de Arborvitae este uleiul perfect de folosit în timpul meditației. Aroma sa stimulează și totodată echilibrează, dăruindu-ți o senzație de stăpânire de sine. Folosește-l în timpul meditației, prin aplicarea pe piele, pentru a crea o stare de conștientizare profundă a momentului prezent.

Descriere Ulei Esential Arborvitae

Cunoscut sub denumirea de „arborele vieții”, copacul Arborvitae are dimensiuni imense și oferă numeroase beneficii unice. Uleiul esențial de Arborvitae de la doTERRA este obținut din măduva arborelui Thuja plicata, denumit în termeni popular cedru roșu vestic.

Această sursă unică de ulei esențial de arborvitae are un profil chimic deosebit și o concentrație unică de thujat de metil.

Obținerea uleiului se bazează pe mijloace inovatoare responsabile față de mediu, prin distilarea materialului lemnos rezidual în așa fel încât să se evite tăierea inutilă a arborilor în scopul producției.

Fiind originar din Canada, toate elementele coniferului arborvitae au fost utilizate pe scară largă de către nativii americani în scopuri terapeutice și la construirea de ambarcațiuni, stâlpi pentru totemuri, coșuri și îmbrăcăminte.

Utilizări Ulei Esential Arborvitae

Aplică pe încheieturi şi glezne în timpul drumeţiilor;
Uleiul de Arbovitae doTERRA are o aromă lemnoasă şi caldă. Combină cu Cedru şi Tămâie pentru a crea un parfum personal original;
Folosește-l în timpul meditației, pentru o senzație de pace și calm.

Instrucțiuni de utilizare Ulei Esential Arborvitae

Difuzie:Pune trei-patru picături în difuzorul ales;
Uz extern: Pentru masaj, amestecaţi 5 picături cu cca. 10 ml de ulei purtător. Pentru a-l folosi la baie, amestecă 5 picături cu aproximativ 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecaţi 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Măsuri de precauție Ulei Esential Arborvitae

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
DDacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.
Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Beneficii primare Ulei Esential Arborvitae

Eficient atunci cand este folosit ca agent de curăţare şi purificare;
Utilizat local, ajută la obținerea unui ten curat, hidratat, cu aspect sănătos.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro