Blend-ul DEEP BLUE doTERRA – Efecte puternice împotriva inflamațiilor

Blendul DEEP BLUE doTERRA este unul dintre cele mai populare de la doTERRA, datorită beneficiilor şi utilizărilor multiple ale uleiurilor din compoziţie.

Uleiurile esenţiale folosite în blendul DEEP BLUE doTERRA sunt cunoscute pentru contribuţia lor în reducerea inflamaţiilor şi efectele benefice asupra pielii.

Împreună, aceste opt uleiuri esenţiale formează un blend potent care oferă un efect de calmare şi comfort corpului.

Descriere aromatică: Mentolată, cu miros de camfor
Ingrediente: Uleiuri esenţiale de Wintergreen (frunză), Camfor (scoarţă), Mentă, Ylang Ylang (floare), Helichrysum (floare), Vetrice albastră (floare), Mușețel albastru (floare) și Osmanthus (floare)

Blendul DEEP BLUE doTERRA este un amestec de uleiuri esențiale gândit pentru articulații inflamate, dureri şi tensiuni musculare, dureri de spate și de cap sau ceafă.

Utilizări Deep Blue doTERRA

Blendul DEEP BLUE doTERRA are proprietăţi de calmare şi răcorire, care pot oferi confort înainte sau după exerciţiile fizice şi sunt ideale pentru masaj. Aplică Deep Blue topic pentru a obţine aceste beneficii.

Dacă eşti în căutarea unui blend revigorant pentru exerciţiile fizice, Deep Blue are combinaţia perfectă de uleiuri esenţiale care oferă sportivilor de toate nivelurile atât energie cât şi confort – aplică Deep Blue înainte şi după sesiunea de antrenament pe picioare şi genunchi.

Deep Blue poate fi folosit în fazele de creştere ale copiilor, care pot cauza disconfort şi chiar nopţi nedormite – combină blendul cu ulei de cocos fracţionat şi masează picioarele copilului pentru un efect de calmare şi răcorire.
Foloseşte DEEP BLUE doTERRA pe braţe şi picioare după o zi obositoare de curăţenie sau grădinărit şi oferă-i corpului o recompensă plăcută.

Folosirea calculatorului poate părea o activitate minoră pentru încheieturi şi degete, însă influenţează şi ţine încordate aceste părţi ale corpului – după câteva ore la tastatură, foloseşte blendul Deep Blue pe degete, încheieturi, umeri, gât şi ceafă.

Instrucțiuni de utilizare Deep Blue doTERRA

Aplicați repetat pe părțile dureroase!
Puneți 2-3 picături în apa de baie!
Nu folosiți intern.

Măsuri de precauție Deep Blue doTERRA

Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub îngrijire medicală, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile. Nu folosiți la copii mai mici de 6 ani! La copii de peste 6 ani numai în cazuri excepționale. Folosirea regulată doar după vârsta de 15 ani.

Beneficii primare Deep Blue doTERRA

Sprijină sănătatea sistemelor cardiovasculare, imunitar, digestiv și respirator
Puternic antioxidant
Ajută la liniștirea, calmarea și susținerea sistemului nervos
Susține un ten curat, neted și reduce aspectul de pete

Surse:

doterra.ro
spandaproject.ro
uleiuridoterra.fain.live

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23,75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro