Digestzen doTERRA – Amestec de uleiuri esentiale pentru digestie

DigestZen este unul dintre cele mai apreciate blend-uri de la doTERRA, datorită utilizărilor și beneficiilor multiple.

Acesta poate fi folosit atât ca prim-ajutor în probleme digestive ocazionale – greață, constipație, indigestie, cât și pentru a menține echilibrul digestiei în cazul unor mese mai consistente.

Este util să-l avem la îndemână când știm că vom avea o alimentație diferită sau drumuri multe cu diferite mijloace de transport.

DigestZen doTerra este un amestec de uleiuri esențiale pure de la doTERRA special combinate pentru diferite probleme digestive. Ghimbirul, Feniculul și Coriandrul ajută la scăderea disconfortului legat de digestie, inclusiv răul de mișcare, în timp ce Menta, Tarhonul, Anasonul și Chimenul ajută digestia și menține sănătatea tractului gastrointestinal.

Descriere aromatică: Condimentat, dulce, mentolat, lemn dulce
Ingrediente: anason (sămânță), mentă (plantă integrală), ghimbir (rizom/rădăcină), chimen (sămânță), coriandru (sămânță), tarhon (plantă integrală) și fenicul (sămânță).

Pe plan emoțional, ajută persoanele care și-au pierdut motivația și interesul pentru plăcerile vieții și care își asumă mult prea multe responsabilități care devin copleșitoare; în urma acestei suprasolicitări se ajunge la o formă de indigestie emoțională.

Descriere DigestZen doTerra

Blend-ul DigestZen doTERRA este foarte apreciat pentru capacitatea de a ameliora indigestia ocazională și de a sprijini sănătatea generală a sistemului digestiv.

Acesta este format din uleiuri esențiale de Ghimbir, Fenicul și Coriandru (sămânță), toate cunoscute pentru eficiența lor în cazul răului de mișcare și a disconfortului stomacal. DigestZen este perfect de luat peste tot cu tine, fiind un amestec sigur și eficient.

Utilizări DigestZen doTerra

Adaugă 1 – 2 picături în apă după mese mai consistente ca de obicei;
Masează pe zona stomacului, înaintea unei călătorii cu avionul sau cu mașina pentru a evita “răul de mașină”;
Consumă ZenGest când călătorești sau încerci alimente noi pentru a ușura disconfortul stomacal ocazional.

Instrucțiuni de utilizare DigestZen doTerra

Difuzare: Pune 4 – 5 picături în difuzorul preferat;
Utilizare internă: Diluează 1 picătură în 125 ml de lichid;
Utilizare externă: Pentru un masaj relaxant, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei de cocos fracționat. Pentru îmbăiere, pune în apă un amestec format din 5 picături de ZenGest cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru a-l utiliza ca parfum personal, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei fracționat de cocos de la doTERRA.

Măsuri de precauție DigestZen doTerra

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau te afli sub supraveghere medicală, consultă medicul;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și celelalte zone sensibile ale corpului.

Beneficii primare DigestZen doTerra

Contribuie la o digestie sănătoasă;
Calmează disconfortul abdominal;
Ameliorează indigestia ocazională.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro