hd Clear doTERRA – Amestec de uleiuri esentiale pentru un ten curat

Compus din uleiuri esențiale menite să curețe și calmeze tenul și pielea, blend-ul HD Clear nu este utilizat numai pentru beneficiile binecunoscute, ci și pentru că este solubil în lipidele pielii, permițând o absorbție perfectă și o eficiență maximă.

Amestecul pentru ten cu probleme HD Clear te ajută să obții un ten curat și neted, indiferent de vârstă.

Descriere aromatică: Lemnos, dulce, ierbaceu
Ingrediente: chimion negru (sămânță), lemn de Ho (frunză), melaleuca (frunză), verbină exotică (bacă), eucalipt (frunză), mușcată (plantă integrală)

Pe plan emoțional HD Clear este de ajutor pentru cei care și-au reprimat furia sau vinovăția de-a lungul timpului și pentru cei care se judecă aspru pe ei înșiși. Oamenii care au nevoie de acest amestec pot resimți în interiorul lor sentimente de vină și furie în legătură cu evenimente, persoane și situații din trecutul lor. Aceste sentimente adânc îngropate pot exista fără ca ei să le conștientizeze. Dacă persoanele nu se ocupă de aceste sentimente în mod corespunzător, ar putea să se manifeste prin a se răzbuna sau a-i învinovăți pe alții.

Descriere hd Clear doTERRA

Amestecul de uleiuri esențiale HD Clear face parte din gama HD Clear doTERRA. Acesta este compus dintr-o formulă puternică – Black Cumin Seed Oil și uleiuri esentiale CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade – care au proprietăți de curățare, calmare și purificare atât a pielii de pe corp, cât și a tenului.

Acesta nu este utilizat doar pentru beneficiile binecunoscute, dar și pentru că este solubil în lipidele pielii, permițând o absorbție perfectă și o eficacitate maximă. Amestecul pentru ten cu probleme HD Clear te ajută să obții un ten curat și neted, indiferent de vârstă.

De asemenea, contribuie la calmarea și netezirea tenului de toate vârstele.

Utilizări hd Clear doTERRA

Aplică-l local pentru a netezi imperfecțiunile tenului;
Curăță și hidratează tenul, pentru a avea un aspect neted și curat de dimineață;
Aplică-l direct pe zonele cu acnee pentru a te bucura de un ten curat, în special dacă te afli la vârsta adolescenței.

Instrucțiuni de utilizare hd Clear doTERRA

Utilizare externă: Aplică topic pe zonele cu probleme ale pielii; folosește-l ca tratament local direct pe coșuri. Diluează cu ulei cărăuș, pentru a reduce la minimum orice probleme de sensibilizare a pielii.

Măsuri de precauție hd Clear doTERRA

Poate cauza sensibilizare cutanată.
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau te afli sub supraveghere medicală, consultă medicul înainte de utilizare;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și celelalte zone sensibile ale corpului.

Beneficii primare hd Clear doTERRA

Eficient pentru curățarea în profunzime a tenului;
Contribuie la reducerea coșurilor;
Menține pielea curată, fără imperfecțiuni și hidratată.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro