Uleiul esential de LAMAIE (Lemon) de la doTERRA

Unul dintre cele mai bine vândute uleiuri esențiale de la doTERRA, uleiul esențial de Lemon doTERRA are multe beneficii și utilizări. Când este adăugat la apa de băut, uleiul esențial de Lămâie răcorește și sprijină starea de sănătate pe parcursul întregii zile. Uleiul esențial de Lămâie este adăugat frecvent în mâncăruri, pentru aromatizarea deserturilor și felurilor principale. Uleiul esențial de Lămâie are o aromă înviorătoare și energizantă care conferă sentimente de lejeritate, veselie și bucurie.

Descriere aromatică: Curat, proaspăt, citric, luminos
Metoda de colectare: Presare la rece/Stoarcere
Partea de plante: Lămâie (coajă)
Constituenții principali: Limonen, ß-pinen, γ-terpinen

Proprietăţile de curăţare, purificare şi revigorare ale uleiului esenţial de Lămâie de la doTERRA îl fac să fie unul dintre cele mai versatile, dar şi cel mai bine vândut pe care compania îl oferă.

Descriere

Uleiul esential Copaiba de la doTERRA este derivat din rasina copacului care poate creste peste 33 de metri si poate fi gasit in America de Sud tropicala. Uleiul esential de Copaiba este utilizat pe scară largă în produsele cosmetice, cum ar fi săpunuri, creme, loțiuni și parfumuri. Începând cu secolul al XVI-lea, uleiul esențial Copaiba a fost utilizat în practicile tradiționale de sănătate de către nativii din nordul și nord-estul Braziliei. Similar uleiului esential de piper negru, Copaiba poate ajuta la atenuarea sentimentelor anxioase si poate fi aplicat pe piele pentru a sustine un ten clar si neted. Luat intern, uleiul esential Copaiba ajuta la starea de sanatate a sistemului cardiovascular, imunitar, digestiv, nervos si respirator. Desi Copaiba nu contine canabinoide psihoactive, principalul constituent – cariofilina poate fi neuroprotectoare si are beneficii pentru sistemele cardiovascular si imunitar. Copaiba este, de asemenea un puternic antioxidant care sustine sanatatea sistemului imunitar.

Utilizări

Acționează împotriva agenților patogeni din mediul înconjurător.
Să îl aveți în casă neapărat în sezonul rece.
Este foarte bun remediu pentru sănătatea tractului respirator.
Un dezinfectant foarte puternic al aerului, obiectelor și al organismului.
Improspătează aerul și elimină mirosurile neplăcute.
Îmbunătățește starea de spirit.
Detoxifică și energizează organismul, ideal pentru curele de slăbire.
Redă corpului energia.
Întărește unghiile ( aplicat pe unghii ).
La oboseală te ajută să reziști, te energizează.
Ajută la cicatrizarea pielii.
Alină disconfortul articulațiilor împreună cu perișor, mentă și lemongrass.
Impotriva tensiunii formate la nivelul capului și gâtului, impreuna cu ulei esențial de salvie.
Dezinfectant eficient al cavității bucale.
Câteva picături puse în apa în care spălați fructele sau legumele îndepărtează substanțele chimice de pe acestea și le menține proaspete.
Curăță gâtul înainte de a cânta.
Sterge eficient urmele de cariocă și permanent marker.
Amestecat cu ulei esențial de lemongrass, eucalipt, arbore de ceai sau mentă ține departe insectele.
Eficient împotriva răului de mașină.
Îmbunătățește circulația sanguină.

Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție

Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Beneficii primare

Detoxifiere și curățare limfatică
Dureri și arsuri la nivelul stomacului
Congestie nazală și mucus
Alergii și nas ce curge
Stres
Pietre la rinichi și pietre biliare
Degresant (bun la curățenie)
Vene varicoase
Purifică aerul

Surse:

doterra.ro
spandaproject.ro
uleiuridoterra.fain.live

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro