MAGNOLIA Touch doTERRA (Magnolie) – „Raiul într-o sticlă”

Magnolia este originară din Asia și este o floare foarte populară datorită aspectului plăcut, dar și a proprietăților benefice pentru sănătate pe care le are.

Din această plantă se produce anual sute de litri de ulei esențial de magnolie printr-o tehnică cunoscută în lumea aromaterapiei: distilarea prin aburi.

Folosit ca remediu de sute de ani în practicile tradiționale chinezești, uleiul de magnolie ajută în primul rând la ameliorarea stărilor emoționale negative ca frământare, grijă, îngrijorare, neliniște, temere, stresul, cloaps, tulburare.

De asemenea, datorită aromei plăcute, poate fi folosit ca parfum zilnic, prin aplicarea a câteva picături la încheieturile palmelor.

Descriere aromatică: Fructat, floral, dulce, balsamic
Metoda de colectare: Distilarea prin aburi a florilor
Partea de plante: Floare
Constituenții principali: Linalool, ulei de cocos fracționat, Magnolie (floare)

Uleiul de Magnolie este un ulei esențial rar și unic, folosit în practicile tradiționale de sănătate chinezești de sute de ani. Magnolia este cunoscută pentru ameliorarea stărilor emoționale negative și pentru aroma sa proaspătă și dulce.

Descriere MAGNOLIA Touch doTERRA

Uleiul Esențial de Magnolie se obține din copacul numit Magnolia. Originar din Asia, familia Magnoliaceae cuprinde aproximativ 200 de specii de arbori și arbuști.
Folosit ca remediu de sute de ani în practicile tradiționale chinezești, uleiul de magnolie ajută în primul rând la ameliorarea stărilor emoționale negative ca anxietatea, stresul sau chiar depresia. De asemenea, datorită aromei florale plăcute, poate fi folosit ca parfum zilnic, prin aplicarea a câteva picături la încheieturile palmelor.

Ingredientul principal folosit este Linaloolul, la fel ca în cazul uleiului de lavandă sau bergamot și este benefic pentru momentele în care anxietatea sau sentimentele de panică ți se par de neînvins. Mai mult, uleiul esențial Magnolia Touch este hidratant și liniștitor pentru piele. Un lucru interesant este că sunt necesare aproximativ 5040 de flori de Magnolie pentru a produce 15 ml de ulei esențial.
Adaugă-l în rutina ta pentru a te bucura de o piele curată și hidratată sau ca parfum personal.

Supranumit și “Raiul într-o sticlă”, ulei esențial de Magnolie se poate folosi combinat cu Myrrh, Rose, Cedarwood, Marjoram, Manuka sau Arborvitae.

Utilizări MAGNOLIA Touch doTERRA

Utilizează Magnolia Touch ulei esențial zilnic ca parfum personal;
Atunci când pielea are nevoie de confort, folosește Magnolia Touch pentru a oferi o atingere liniștitoare;
Combină topic cu Bergamot sau Ylang Ylang și te vei bucura de o piele sănătoasă și parfum personalizat;
Folosește pe tălpi pentru a crea sentimente de calm și de relaxare.

Măsuri de precauție MAGNOLIA Touch doTERRA

Sensibilitate cutanată posibilă;
A nu se lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sunteti sub consultație medicală, întrebați-vă medicul;
Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Beneficii primare MAGNOLIA Touch doTERRA

Ameliorează depresia și anxietatea: posedă efecte calmante și anti-anxietate.
Alinarea naturală a durerii: foarte recomandat pentru dureri, spasme sau crampe.
Îngrijirea pielii: poate fi utilizat pentru a face față cu succes unei serii de probleme ale pielii, inclusiv: erupții cutanate, urticarie, eczeme, psoriazis și umflături.
Suport menstrual: aplicați pe abdomenul inferior pentru ameliorarea crampelor.
Plus de energie: mirosiți din mâinile făcute căuș sau aplicați pe frunte, în spatele gâtului și peste inimă.
Echilibrarea hormonilor și a libidoului: aplicați pe încheieturi, antebraț, glezne, pe zona organelor sexuale și mirosiți din mâinile căuș.
Suport pentru prostată: Aplicați în apropierea zonei prostatei de 2-3 ori pe zi.
Suport pentru piele: aplicați direct pe zona de îngrijorare.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro