Blend-ul ON GUARD doTERRA – amestec de uleiuri esențiale pentru IMUNITATE

Fiind unul dintre cele mai populare amestecuri de uleiuri esențiale de la doTERRA, On Guard oferă opțiuni de utilizare și beneficii incredibile.

Prin utilizare internă zilnică, On Guard doTERRA sprijină funcțiile naturale ale sistemului imunitar.

Protejează împotriva pericolelor sezoniere și de mediu cu uleiuri esențiale cunoscute pentru efectele lor pozitive asupra sistemului imunitar.

Cu o aromă unică, On Guard doTERRA oferă o alternativă aromată, naturală și eficace la produsele sintetice.

Descriere aromatică: Cald, condimentat, camforaceu, lemnos
Ingrediente: Uleiuri esențiale de portocală sălbatică (coajă), cuișoare (mugur), scorțișoară (scoarță), eucalipt (frunză) și rozmarin (frunză/floare).

On Guard doTERRA protejează împotriva pericolelor mediului și celor sezoniere, conținând uleiuri esențiale cunoscute pentru susținerea sănătății funcției imune

Descriere On Guard doTERRA

On Guard cu aroma sa unică, este unul dintre amestecurile doTERRA cele mai versatile. Poate fi folosit în aromaterapie, local sau ca un supliment alimentar.

Poate fi folosit și pentru purificarea atmosferei, dar este sigur și pentru a fi folosit pe blaturi, ca modalitate naturală netoxică de curățare a suprafețelor.
On Guard doTERRA poate fi ingerat zilnic pentru menținerea sănătății funcției imune (vezi On Guard + Capsule gelatinoase și Picături de protecție pentru gât), dar și pentru a fi folosit pe suprafețe în casă pe post de curățător netoxic.

Atunci când este difuzat, On Guard doTERRA ajută la purificarea aerului, susține sănătatea funcției respiratorii și poate fi foarte energizant și înălțător. Aplicat local, On Guard oferă beneficii de curățare și de purificare dar susține și circulația sănătoasă.

Utilizări On Guard doTERRA

Masarea gâtului, stomacului, abdomenului și a tălpilor. Diluează 15 picături de On Guard în Ulei de cocos FCO (doTerra) și masează timusul pentru stimularea sistemului imunitar, și masează sub brațe pentru stimularea sistemului limfatic.

Foarte eficient în masarea tălpilor unde sensibilitatea este foarte redusă și se absoarbe rapid în tot corpul.

Pentru dureri în gât câteva picături (la adulți) luat intern cu puțină miere sau apă. La copii masat bine gâtul extern.

Fă gargară cu câteva picături ca și cu o apă de gură sănătoasă sau pentru un gât iritat.

Adaugă pe un burete de vase sau pe o cârpă pentru a elimina mirosurile.
Pune niște felii de mere în apă și adaugă câteva picături pe post de gustare sănătoasă și imunostimulator.

Combină câteva picături cu ulei de cocos fracționat pentru a obține un curățător pentru mâini natural. (Vezi și spuma de spălat mâinile On Guard.)
Folosește-l pe suprafețe de inox pentru a elimina stropii impregnați.

Instrucțiuni de utilizare On Guard doTERRA

On Guard poate fi folosit pentru aromaterapie, local sau intern.
Uz aromatic: Folosește trei până la patru picături în difuzorul preferat. Poți apela la inhalare directă, de asemenea. Pune doar câteva picături în palmă, freacă-ți mâinile una de cealaltă, formează un căuș și inspiră adânc de câteva ori.
Uz intern: Diluează de la 1 la 4 pic în puțin lichid sau folosește On Guard+ Capsule gelatinoase sau Picăturile Protectoare pentru Gât.
Uz local: Aplică o picătură sau două pe zona dorită. Diluează în ulei de cocos fracționat pentru a minimaliza orice sensibilitate la nivelul pielii. Vezi mai jos și alte măsuri de precauție.

Măsuri de precauție On Guard doTERRA

A se dilua înainte de utilizare. Folosiți o picătură pe zi. Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul.

Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Beneficii primare On Guard doTERRA

Întărește imunitatea
Răceală și gripă
Streptococ, stafilococ și probleme de respirație
Antiseptic, folosit în curățenie
Susține sănătatea tractului urinar
Răni infectate, negi și herpes
Probleme legate de paraziți și ciuperci
Oboseală cronică
Îndepărtează germenii
Îngrijire orală

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro