Uleiul esențial de OREGANO de la doTERRA – cel mai eficient antibiotic natural

Oregano este unul dintre cele mai potente uleiuri esențiale și a fost utilizat de-a lungul secolelor în cadrul practicilor tradiționale. Extras din frunzele aromate ale plantei de oregano, Origanum vulgare, uleiul esențial de Oregano are astăzi un loc de cinste în cărțile de bucate și cabinetele din întreaga lume. Componentă chimică principală din Oregano este carvacrolul, un fenol care îl face unul dintre cele mai versatile și mai puternice uleiuri esențiale. Dacă este aplicat extern, Oregano trebuie să fie diluat cu ulei cărăuș.

Descriere aromatică: Ierbaceu, acru, verde, camforaceu
Metoda de colectare: Distilarea prin aburi
Partea de plante: Frunză
Constituenții principali: Carvacrol, timol, para-cimen γ-terpinen

Oregano a fost venerată încă din antichitate de către greci și români, ca fiind un simbol al fericirii și bucuriei.

Descriere

Oregano este unul dintre cele mai potente și eficiente uleiuri esențiale. A fost utilizat de multe secole în practicile tradiționale.
Este, bineînțeles, mult mai concentrat și mai puternic decât planta în sine, proaspată sau uscată.
Este cunoscut ca fiind cel mai puternic antibiotic natural, alături de Cimbru.
Uleiul este recunoscut imediat de corpul nostru (ca toate uleiurile esențiale pure), cele doua având compoziții similare. Astfel se asimilează ușor, se metabolizează rapid, urmând ca în 3-4 ore să fie eliminat din corp.
Uleiul de Oregano are are proprietăți anti-bacteriene care sunt suficient de puternice pentru a ucide diferite tipuri de bacterii, inclusiv E. coli.
Se poate lupta împotriva supraaglomerării bacteriene și a colonizării în intestinul gros și ajută la protejarea organismului împotriva toxicității.
Condimentul oregano, care este utilizat în diverse rețete culinare, provine de la subspecia Origanum Majorana, în timp ce uleiul de oregano, care este utilizat pentru diverse remedii naturiste, provine de la subspecia Origanum Vulgare

Utilizări

Pune o picătură de ulei în loc de oregano uscat în sosul pentru spaghete, sosul pentru pizza sau la condimentarea fripturilor.
Combină ulei esențial de Oregano și ulei esențial de Mentă cu ulei cărăuș, pentru un masaj cu efect de încălzire.
Creează-ți propriul săpun de mâini, amestecând săpun lichid de Castilia cu apă și câteva picături de Oregano.
Luați o picătură într-o capsula vegetala goală sau diluat în min 120 ml de lichid zilnic pentru a menține funcția imunitară sănătoasă.
Adăugați una sau două picături într-o capsulă vegetală pentru a susține funcția respiratorie sănătoasă.
Puneți un vârf de scobitoare, în locul oreganului uscat, în sos de spaghete, sos de pizza sau pe friptură.
Puneți 10 picături într-o sticlă de pulverizare de 400ml cu apă pentru un produs de curățare a suprafeței.

Instrucțiuni de utilizare

Difuzie: utilizați trei până la patru picături în difuzorul dorit.
Utilizare internă: Se diluează o picătură în 120 ml de lichid.
Utilizare topică: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție

Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub îngrijire medicală, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Beneficii primare

Folosit ca agent puternic de curățare și purificare
Suportă un sistem imunitar sănătos, digestie sănătoasă și funcția respiratorie atunci când este utilizat intern
Oferă antioxidanți puternici când este ingerat
Ajută organismul în lupta împotriva virusurilor, streptococilor, stafilococilor
Ajută la eliminarea viermilor și paraziților intestinali
Ajută la tratarea negilor, bătăturilor, herpesului
Ajută organismul în cazurile de tuberculoză, infecție urinară, candida
Adjuvant în caz de reumatism

Surse:

doterra.ro
spandaproject.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro