Passion doTERRA – Amestec de uleiuri esentiale pentru inspiratie si veselie

Amestecul de uleiuri esențiale Passion doTERRA acționează în special pe plan emoțional, fiind uleiul potrivit atunci când ți-ai pierdut energia și pasiunea.

Cu uleiul Passion, îți vei regăsi entuziasmul, capacitatea de a te bucura de viață, dar și curajul de a încerca ceva nou. Așa poți să-ți ieși din tipare și să-ți redescoperi pasiunea!

Descriere aromatică: condimentat, cald, bogat

Ingrediente: Ulei de cocos fracționat doTERRA, Cardamom (semințe), Scorțișoară, Ghimbir (rizom), Cuișoare (muguri), Lemn de Santal, Iasomie (flori), Vanilie din păstăi, Damiană (frunze)

Atunci când ziua nu a fost una reușită, când energia este la cel mai mic nivel, iar motivația se face uitată, câteva picături de Passion doTERRA în difuzor și persoana iubită lângă tine…tabloul complet pentru o seară încheiată cu succes.

Descriere Passion doTERRA

doTERRA Passion este un amestec de uleiuri din plante medicinale și condimente care te va ajuta să-ți redescoperi entuziasmul pentru viață. Cu Uleiul de îngrijire a pielii Passion, vei găsi curajul de care ai nevoie pentru a încerca lucruri noi și vei redescoperi bucuria lucrurilor cu care ai fost binecuvântată în viață.

Simți că ți-ai pierdut motivația de a trăi? doTERRA Passion combină Uleiul de cocos fracționat cu amestecul de uleiuri din plante medicinale și condimente din doTERRA Passion, pentru a te ajuta să-ți redescoperi și să-ți redefinești scopul în viață.

Acest amestec condimentat și plăcut de uleiuri esențiale poate fi utilizat ca parfum personal sau poate fi aplicat pe punctele de puls sau în zona inimii pentru a inspira sentimente de entuziasm, pasiune și bucurie.

Acest amestec de citrice și condimente este destinat pentru a veni în sprijinul persoanelor care au pierdut contactul cu bucuria. Este folositor în special persoanelor care se simt împovărate sau care au fost încercate de multe provocări în viață.

Trecerea prin încercări grele repetate într-o perioadă îndelungată de timp poate avea efecte nefaste și poate chiar crea o senzație de suferința permanentă, fără speranță de eliberare.

Blend-ul Passion doTERRA amintește persoanelor că viața înseamnă mult mai mult decat greutățile cu care se confruntă, că există și bucurie și alt mod de a percepe viața și îi sprijină până când își recapătă speranța și bucuria pe care au pierdut-o.

Utilizări Passion doTERRA

Aplică pe punctele de puls pe parcursul întregii zile pentru a te simți inspirată și plină de entuziasm;

Aplică în fiecare dimineață pentru a-ți începe ziua cu energie;
Creează-ți propriul bol cu amestec de flori uscate peste care să presari câteva picături de Passion. Așază bolul pe masă în timpul unei cine romantice cu persoana iubită;
Locul de naștere a pasiunii este inima. Masează doTERRA Passion Touch în zona inimii ori de câte ori simți că ești lipsită de inspirație sau creativitate;
Utilizează-l ca parfum personal aplicându-l pe ceafă, încheieturi și decolteu.

Instrucțiuni de utilizare Passion doTERRA

Difuzare: Pune 3 – 4 picături în difuzorul preferat;
Uz extern: Pentru un masaj relaxant, amestecă 5 picături de Passion doTERRA cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 – 10 ml de ulei cărăuș și pune în apă. Pentru a-l utiliza ca parfum personal, amestecă 1- 2 picături cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție Passion doTERRA

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau te afli sub supraveghere medicală, consultă medicul înainte de utilizare;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și celelalte zone sensibile ale corpului;

Beneficii primare Passion doTERRA

Aprinde sentimente de entuziasm, pasiune și bucurie;
Eficient când este utilizat ca parfum personal.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23,75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro