Peace doTERRA – Amestec de uleiuri esentiale pentru detensionare

Dacă în momentele dificile ale vieții te simți copleșită, amestecul de uleiuri esențiale Peace doTERRA este pentru tine.

Cu o putere aparte de a oferi sentimente de echilibru și calm, blend-ul conține ulei esențial de Vetiver, Lavanda, Ylang Ylang, Tămâie, Salvie, Marjoram, Labdanum și Mentă.

 

Descriere aromatică: dulce, bogat, mentolat
Ingrediente: Ulei de cocos fracționat, Lavandă (floare), Vetiver (rădăcină), Ylang Ylang (floare), Tămâie (rășină), Salvie (floare/frunză), Măghiran (frunză), Labdanum (frunză/tulpină) și Mentă Creață (parte aeriană)

Cu un miros divin, amestecul de uleiuri esențiale doTERRA este un succes pentru meditație în orice moment al zilei. Aplicat local calmează și energizează până și cel mai tensionat corp sau minte.

Descriere Peace doTERRA

Cu un miros unic și dulce, blend-ul doTERRA Peace reușeste să calmeze și cele mai tensionate minți și corpuri, datorită amestecului de uleiuri esențiale florale și mentolate din compoziție: lavandă, Ylang Ylang, Salvie, Mentă, Măghiran și Vetiver.

Totodată, îți reamintește că nu trebuie să atingi perfecțiunea pentru a-ți găsi pacea. Încetinește ritmul, respiră adânc și reconectează-te la partea ta interioară stabilă și echilibrată.

Utilizează doTERRA Peace Touch pentru a avea parte de sentimente de mulțumire, stăpânire și încredere în forțele proprii.

Utilizări Peace doTERRA

Masează doTERRA Peace pe tâmple pentru a-ți liniști mintea;
Aplică doTERRA Peace pe umerii tensionați;
Aplică pe tălpi oricând simți nevoie de revigorare și energie.

Instrucțiuni de utilizare Peace doTERRA

Uz extern: Aplică pe zona dorită;

Măsuri de precauție Peace doTERRA

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau te afli sub supraveghere medicală, consultă medicul înainte de utilizare;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare Peace doTERRA

Conferă o senzație de pace, încredere și mulțumire;
Poate fi utilizat ca parfum personal.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro