Uleiul esențial doTERRA PEPPERMINT (Menta piperită)

Planta de mentă (Mentha piperita) este un hibrid între menta de apă și menta creață, descris pentru prima dată de Carl Linneaus în 1753.

Utilizat frecvent la fabricarea pastei de dinți și a gumei de mestecat pentru igiena orală, uleiul esențial de Mentă continuă să fie unul dintre cele mai bine vândute uleiuri esențiale doTERRA.

Descriere aromatică: Mentolat, proaspăt, ierbaceu
Metoda de colectare: Distilarea prin aburi
Partea de plante: Plantă integrală
Constituenții principali: Mentol, mentonă, 1,8-cineol

Uleiul esențial de mentă (doTERRA Peppermint) aplicat pe piele și inhalat te ajuta să respiri mai bine.

Descriere Peppermint doTERRA

Uleiul esențial de Mentă de la doTERRA este unul dintre cele mai utilizate uleiuri în rândul consumatorilor. Conținutul ridicat de mentol al uleiului esențial doTERRA Peppermint îl deosebește de alte uleiuri atunci când vine vorba de calitate.

Uleiul de Mentă este eficient în tratarea problemelor digestive, în dezinfectarea şi eliberarea căilor respiratorii şi ajută la concentrare.

Utilizări Peppermint doTERRA

Utilizați o picătură de Menta cu Lămâie în apă pentru o clătire sănătoasă, revigorantă a gurii.
Luați una până la două picături într-o capsulă Veggie pentru a atenua deranjamentul stomacului ocazional.
Adăugați o picătură de ulei esențial în băutura răcoritoare preferată.
Puneți o picătură în palmă împreună cu o picatură de ulei esențial de portocală și o picatură de ulei de cocos, frecați palmele și inspirați adanc de cateva ori pentru refresh la mijlocul zilei când simți-ți că sunteți foarte obosit.

Instrucțiuni de utilizare Peppermint doTERRA

In difuzor: utilizați trei până la patru picături în difuzorul dorit.
Utilizare internă: Se diluează o picătură în min 120-150 ml de lichid
Utilizare locală: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu un ulei de purtător (cocos, ulei de masline, migdale ect) pentru a reduce la minimum orice sensibilitate a pielii. Consultați măsurile de precauție suplimentare de mai jos.

Măsuri de precauție Peppermint doTERRA

Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile. La copii sub 2 ani nu se aplică pe piept.

Beneficii primare Peppermint doTERRA

Energizare
Concentrare și focalizare mentală
Fierbinţeală și bufeuri de cadură
Tensiuni în jurul capului însoțită de greață
Pofte
Erupție cutanată
Elimină respirație urât mirositoare
Greutate în respirație
Inflamarea mucoasei care căptușește sinusurile nazale
Inflamație a mucoasei stomacului care se manifestă prin dureri și disconfort digestiv

Surse:

doterra.ro
spandaproject.ro
uleiuridoterra.fain.live

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro