Roman Chamomile doTERRA – Ulei Esential de Musetel Roman

Uleiul esențial de Mușețel Roman doTERRA oferă o aromă dulce, florală, care poate calma corpul, dar și pielea și mintea. Obținut prin distilarea cu abur a frunzelor și florilor, acesta este perfect pentru a fi adăugat în cremele de corp.

Descriere aromatică: Floral, dulce, ierbaceu
Metoda de colectare: Distilare cu aburi
Partea de plante: Floare
Constituenții principali: Methyl-amyl angelate, Isoamyl tiglate, Isobutyl angelate

Uleiul esențial de Mușețel Roman doTERRA oferă o aromă dulce, florală, care poate calma corpul, dar și pielea și mintea. Obținut prin distilarea cu abur a frunzelor și florilor, acesta este perfect pentru a fi adăugat în cremele de corp.

Descriere

Uleiul de mușețel roman doTERRA reușește să creeze o atmosferă relaxantă pentru calmarea simțurilor, datorită mirosului ca de mere. Pentru a obține acest ulei, frunzele și florile sunt distilate cu aburi.

Adaugă o picătură în cremele de corp pentru a obține o piele catifelată sau amestecă câteva picături în ulei de cocos și aplică-l pe zonele uscate ale pielii pentru o experiență unică. Se potrivește cu uleiurile esențiale de Grapefruit, Bergamotă și Lămâie.

Mușețelul roman este o plantă mică, de aproximativ 30 cm, care crește aproape de pământ. De-a lungul timpului, planta a fost supranumită „medicul plantelor”, deoarece are efecte pozitive inclusiv asupra plantelor care cresc în apropierea sa.

Deși se utilizează cel mai frecvent în ceaiuri, uleiul esențial de Mușețel Roman doTERRA se găsește și în majoritatea cremelor de față, băuturilor, vopselelor de păr, șampoane și parfumuri.

Utilizări

Adaugă 1 – 2 picături în crema hidratantă, șamponul sau balsamul de păr preferat, pentru piele și păr cu aspect întinerit;
Amestecă-l cu alte uleiuri esențiale florale, ca Levănţică, Ylang Ylang și Paciuli pentru a obține un efect calmant și o atmosferă ca de SPA;
Adaugă 1 picătură în ceaiurile de plante sau băuturile calde.

Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune trei – patru picături în difuzorul ales;
Utilizare internă: Diluează o picătură în 125 ml de lichid;
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru a-l utiliza ca parfum personal, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți gravidă, alăptați sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare

Are efect calmant asupra pielii și corpului;
Ameliorează sentimentele de tensiune la nivelul corpului;
Contribuie la un aspect sănătos al pielii și părului.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro