Blend-ul SERENITY doTERRA – amestec de uleiuri esențiale pentru somn odihnitor

Recent actualizat, Serenity doTERRA Restful Blend are o aromă calmantă și relaxantă ce oferă beneficiarului o experiență unică.

Efectele acestui amestec perfect echilibrat, senin, pot fi resimțite imediat, inducând o stare de beatitudine.

Serenity doTERRA combină uleiuri esențiale renumite pentru capacitatea lor de a diminua tensiunile și de a calma emoțiile, iar atunci când este difuzat ajută la instalarea unui somn odihnitor.

Descriere aromatică: cald, floral, ierbos.
Ingrediente: Lavender (floare), Cedarwood, Ho Wood (frunza), Ylang Ylang (floare), Marjoram (frunza), Roman Chamomile (floare), Vetiver (radacina), Vanilla Bean Absolute, Hawaiian Sandalwood (lemn).

Serenity are un efect puternic asupra minții și inimii. Este un blend unic ce ajută la calmarea emoțiilor negative, anxietate și stress. Serenity susține persoanele ce suferă din cauza minții super reactive încărcate cu responsabilități și griji, intervine să calmeze mintea și să aducă liniște.

Descriere Serenity doTERRA

Serenity încurajează persoanele în primul rând să se conecteze cu sine și să descopere pacea lor interioară, și abia după aceasta să se conecteze cu alți oameni. Invită persoanele să conștientizeze momentele de dezechilibru emoțional și să aloce timp pentru digerare și reîntoarcere la echilibru. Ne amintește, de asemenea, ca mulți dintre noi au asemenea stări și ne ajută să fim mai înțelegatori cu alții.

Utilizări Serenity doTERRA

Difuzați noaptea pentru a calma copiii neliniștiți;
Aplicați seara la culcare pe tălpi pentru a vă ajuta să vă relaxați înainte de somn. Pentru un efect sporit, utilizați-l în combinație cu doTERRA Serenity Restful Complex Softgels;
Inhalați direct din palme sau difuzați pe tot parcursul zilei pentru a reduce stress-ul;
Puneți 2-3 picături în cadă caldă, pe sare Epsom, pentru o experiență relaxantă, tămăduitoare;
Aplicați 2-3 picături pe ceafă sau pe inimă pentru o stare de calm și pace.

Instrucțiuni de utilizare Serenity doTERRA

Difuzat: puneți 3-4 picături, după preferințe, în armoadifuzor;
Topic: aplicați 1-2 picături pe zona dorită. Diluați cu doTERRA Fractionated Coconut Oil pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Măsuri de precauție Serenity doTERRA

Sensibilitate cutanată. A nu se lăsă la îndemana copiilor. Daca sunteți gravidă, alaptați sau sunteți sub îngrijire medicală, consultați doctorul înainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare Serenity doTERRA

Creează un mediu propice relaxării și a somnului odihnitor;
Diminuează tensiunile și echilibrează emoțional;
Calmează mintea și simțurile;
Utilizat împreună cu doTERRA Serenity Restful Complex Softgels, oferă o soluție naturală pentru un somn odihnitor.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23,75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro