TerraShield doTERRA – Blend-ul împotriva insectelor și căpuselor

Cu totii iubim să ieșim în natură, însă mulți dintre noi sunt deranjați de insectele care ne asaltează permanent și ne provoacă o stare de disconfort.

doTERRA oferă o soluție naturală împotriva insectelor (le ține la distantă) și capuselor – blend-ul TerraShield doTerra.

Descriere aromatică: Lerbos, Picant, Floral
Ingrediente: Fractionated Coconut Oil, Ylang Ylang, Tamanu, Nootka, Cedarwood, Catnip, Lemon Eucalyptus, Litsea, Vanilla Absolute, Arborvitae

 

Când vine vorba de protecție în aer liber, niciun sistem de apărare nu este mai bun decât cel utilizat de natură! Amestecul TerraShield conține uleiuri esențiale și alte uleiuri vegetale cunoscute pentru capacitatea lor de a proteja împotriva neplăcerilor din mediul înconjurător într-un mod natural și sigur. TerraShield este o formulă sigură, care poate fi utilizată de toți membrii familiei, atât în aer liber, cât și în casă.

Descriere TerraShield doTERRA

TerraShield Outdoor Blend conține uleiuri esențiale puternice și alte uleiuri de plante cunoscute pentru a asigura protecție în aer liber într-un mod natural și sigur. Această formulă recent actualizată conține un amestec selectat de uleiuri esențiale, inclusiv Ylang Ylang, Cedarwood, Catnip, Lemon Eucalyptus, Litsea, Arborvitae, Nootka și Vanilla Bean Absolute – toate acestea avand compuși chimici specifici cunoscuți pentru a proteja împotriva amenintarilor mediului. Adaosul de ulei Tamanu oferă sprijin suplimentar, iar prin intermediul Co-Impact Sourcing® al companiei dōTERRA, recoltarea uleiului Tamanu are efecte pozitive asupra mijloacelor de trai din Madagascar.

Disponibil acum atât în sticlă de 15 ml, cât și în pulverizator nou de 30 ml, TerraShield Outdoor Blend este o formulă puternică și sigură, care poate fi utilizată de fiecare membru al familiei, în aer liber și în întreaga casă.

Utilizări TerraShield doTERRA

Aplicați TerraShield pe picioare, brațe și gât înainte de a merge în aer liber sau difuzați pe terasă;
Luați TerraShield in excursii la camping sau la evenimente în aer liber;
Pulverizati TerraShield în jurul ușii, tocurilor ferestrelor și cortului.

Instrucțiuni de utilizare TerraShield doTERRA

Difuzie: Utilizați trei până la patru picături în difuzorul dorit.
Utilizare locală: Aplicați în zonele dorite înainte de activitățile în aer liber. Reaplicați la fiecare câteva ore după nevoie.

Măsuri de precauție TerraShield doTERRA

Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sunteti sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Beneficii primare TerraShield doTERRA

Acționează ca un agent eficace, natural respingător;
Poate fi folosit în siguranță de toată lumea din familie;

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro