Wintergreen doTERRA – Ulei Esential Wintergreen

Uleiul esențial de Wintergreen este obținut prin distilare cu abur, din frunzele unei tufe cățărătoare care crește în zonele rurale montane ale Nepalului.

Componenta chimică principală din planta wintergreen, salicilatul de metil, este utilizată în creme pentru uz extern și amestecuri pentru masaj, datorită proprietăților sale calmante.

Un lucru interesant este că wintergreen și mesteacănul sunt singurele plante din lume care conțin în mod natural acest compus chimic.

Mai mult, proprietățile calmante și stimulante ale uleiului de wintergreen creează o ambianță revigorantă, care binedispune.

Descriere aromatică: Dulce, mentolat, revigorant
Metoda de colectare: Distilare cu abur
Partea de plante: Frunză
Constituenții principali: Methyl salicylate

Wintergreen doTERRA – Ulei Esential Wintergreen

Prin inițiativa dōTERRA Co-Impact Sourcing®, noua noastră sursă de Wintergreen este în Nepal, unde acesta este recoltat de săteni și apoi distilat în distileriile comunităților locale. Acest proces creează noi oportunități economice pentru zonele foarte izolate din regiunea rurală a Nepalului.

Descriere Ulei Esential Wintergreen

Uleiul esențial de Wintergreen doTERRA este derivat din frunzele unei tufe cățărătoare din zonele de conifere. Utilizarea acestuia ca aromatizant se face în cantități mici de Wintergreen în bomboane, pastă de dinți sau gumă de mestecat.

Când este difuzat, Wintergreen doTERRA are o aromă proaspătă care binedispune.

Prin inițiativa dōTERRA Co-Impact Sourcing®, noua noastră sursă de Wintergreen este în Nepal, unde acesta este recoltat de săteni și apoi distilat în distileriile comunităților locale. Acest proces creează noi oportunități economice pentru zonele foarte izolate din regiunea rurală a Nepalului.

Utilizări Ulei Esential Wintergreen

Când este aplicat pe piele, Wintergreen doTERRA are un efect de încălzire și este un ulei excelent pentru un masaj de relaxare;
Pentru o baie calmantă, adaugă 1 – 2 picături de ulei esențial de Wintergreen în apă;
Masează-l la nivelul gâtului și umerilor pentru o senzație revigorantă și un efect de încălzire.

Instrucțiuni de utilizare Ulei Esential Wintergreen

Doar pentru uz extern;
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 4 – 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție Ulei Esential Wintergreen

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Solicită sfatul medicului dacă ești însărcinată sau dacă urmezi un anumit tratament;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare Ulei Esential Wintergreen

Excelent pentru un masaj calmant cu efect de încălzire după activitatea fizică;
Are o aromă revigorantă care binedispune și stimulează;
Utilizat frecvent ca aromatizant pentru gumă de mestecat, bomboane și pastă de dinți;
Creează o senzație de căldură când este aplicat local, fiind ideal după zilele lungi de muncă sau activitatea fizică intensă;
Ideal pentru combinarea cu orice alte uleiuri esențiale dōTERRA, pentru a oferi o aromă dulce revigorantă, prin aplicare locală.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro