Ulei Esential Cardamom doTERRA

Uleiul esential Cardamom doTERRA, este extras din semințe de cardamom din Guatemala, folosind standardele de testare CPTG.

Uleiul de Cardamom se poate folosi ca și condiment în mâncăruri. Din punct de vedere emoțional, Cardamom ajută în primul rând la ameliorarea stărilor emoționale negative iar din punct de vedere fizic este recunoscut ca fiind un ulei esențial ce ajută la ameliorarea indigestiei și la menținerea stării generale de sănătate digestivă.

Mai mult, are capacitatea de a îmbunătăți activitatea organelor care servesc la schimbul gazos între organism și mediu, asigurând organismul cu oxigen, indispensabil vieții celulelor.

Descriere aromatică: Picantă, fructată, caldă
Metoda de colectare: Distilare cu aburi
Partea de plante: Sămânța
Constituenții principali: Terpinyl acetate,Cineole(eucalyptol)

Ulei Esential Cardamom doTERRA

Ulei al Obiectivitatii, Cardamomul ajută în procesul nostru de regasire a obiectivității și a înțelepciunii. Este sprijin în situațiile ocazionale în care apar frustrări sau manie în raport cu alte persoane, atunci când furia ajunge în mental și simțim că “luăm foc”

Descriere Ulei Esential Cardamom

Acest Ulei Esențial de Cardamom se extrage din semințele de cardamom cultivate în Guatemala. Cardamomul este o specie care face parte din familia Ghimbirului, are un miros distinct și este cunoscut ca un condiment scump de gătit ce aduce nenumărate beneficii tractului digestiv. Cardamomul se folosește în dulciurile tradiționale și în ceaiurile indiene pentru aroma și gustul său răcoros. Este de ajutor pentru cei care se hiperconcentrează pe problemele lor. Uleiul esențial de Cardamom îi poate însoți pe aceștia în procesul lor de a descompune sau de a digera aceste emoții intense de furie și frustrare, eliberând distorsiunile emoționale.
Alt beneficiu al uleiului esențial de Cardamom este că îți aduce aminte de abundența și binecuvântările din viața ta. Din această perspectivă îți vei exersa abilitatea de a vedea oportunitățile ce stau chiar în fața ta și te va ajuta să-ți găsești energia pentru a le urma, vei putea dărui cu generozitate, trăind cu inima deschisă și entuziasm.

Utilizări Ulei Esential Cardamom

Adaugă-l în rețetele de pâine, smoothie-uri, cărnuri și salate; astfel vei potența aroma mâncărurilor.
Adaugă o picătură în apa de baie pentru o senzație de relaxare și calm.
Aplică-l local pentru o senzație de deschidere și claritate mentală.

Instrucțiuni de utilizare Ulei Esential Cardamom

Difuzare: 3-4 picături în difuzorul ales;
Utilizare pentru a da aromă mâncărurilor: Diluează o picătură în aproximativ 125 ml de lichid;
Uz extern: Amestecă 5 picături de ulei Cardamom cu 10 ml de ulei cărăuș, apoi masează zona în care se aplică uleiul. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură de ulei de Cardamom cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție Ulei Esential Cardamom

Diluează înainte de utilizare;
Folosește doar o picătură pe zi;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Evită contactul cu ochii și cu mucoasele.

Beneficii primare Ulei Esential Cardamom

Condiment aromat pentru gătit;
Poate ajuta la ameliorarea digestiei;
Asistă la funcționarea optimă a tractului respirator;
Dezinfectează și curăță căile respiratorii.
Binedispune și favorizează relaxarea.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro