Cassia doTERRA – Ulei Esential Cassia (Scortisoara chinezeasca)

De mii de ani, Cassia doTERRA se utilizează pentru numeroasele sale proprietăți benefice pentru sănătate.

Cel mai des, uleiul esențial de Scorțișoară Chinezească este folosit la gătit și este printre singurele uleiuri esențiale menționate în Vechiul Testament, remarcându-se prin mirosul său unic și efectul calmant.

Descriere aromatică: Dulce, condimentat, proaspăt
Metoda de colectare: Distilare cu aburi
Partea de plante: Scoarță
Constituenții principali: Cinnamaldehyde, Cinnamyl acetate

Cassia doTERRA – Ulei Esential Cassia (Scortisoara chinezeasca)

Cassia doTERRA, ca toate uleiurile din familia Cinnamomum (scorțișoară), este benefic pentru îmbunătățirea procesului de oxigenare a întregului corp, acționând blând. Excelent suport pentru tonicitatea sistemului cardiovascular, Cassia este un sprijin potent pentru sistemul imunitar și pentru protejarea împotriva amenințărilor sezoniere și de mediu.

Descriere Ulei Esential Cassia

De mii de ani, Cassia doTERRA se utilizează pentru numeroasele sale proprietăți benefice pentru sănătate. Cel mai des, uleiul esențial de Scorțișoară Chinezească este folosit la gătit și este printre singurele uleiuri esențiale menționate în Vechiul Testament, remarcându-se prin mirosul său unic și efectul calmant. Strâns înrudit cu uleiul de Scorțișoară, uleiul esențial de Cassia are o aromă condimentată puternică, ceea ce-l face perfect pentru a fi utilizat în cantități foarte mici.
Cassia doTERRA, ca toate uleiurile din familia Cinnamomum (scorțișoară), este benefic pentru îmbunătățirea procesului de oxigenare a întregului corp, acționând blând. Excelent suport pentru tonicitatea sistemului cardiovascular, Cassia este un sprijin potent pentru sistemul imunitar și pentru protejarea împotriva amenințărilor sezoniere și de mediu. Proprietățile sale sunt benefice pentru zonele inflamate ale corpului.

Utilizări Ulei Esential Cassia

Pentru îndepărtarea verucilor, aplică direct 1 – 2 picături de ulei esențial de scorțișoară Chinezească și masează ușor;
Pentru încălzirea extremităţilor reci, aplică pe tălpi sau palme 2 – 4 picături diluate;
Pentru susţinerea sistemului imunitar, pune 1 – 2 picături în capsule vegetale.

Instrucțiuni de utilizare Ulei Esential Cassia

Difuzare: Pune 3 – 4 picături în difuzorul ales.
Utilizare internă sau ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid sau desertul preferat.
Uz extern: Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție Ulei Esential Cassia

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare Ulei Esential Cassia

Aroma caldă îmbunătățește starea de spirit
Calmează pielea
Antiviral
Scade tensiunea arterială
Stimulează imunitatea
Creşte mobilitatea articulaţiilor
Stimulant fizic şi psihic
Antibacterian puternic

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro