Ulei esential de LAMAIE (Lemon) de la doTERRA

Unul dintre cele mai bine vândute uleiuri esențiale de la doTERRA, uleiul esențial de Lemon doTERRA are multe beneficii și utilizări.

Când este adăugat la apa de băut, uleiul esențial de Lămâie răcorește și sprijină starea de sănătate pe parcursul întregii zile.

Uleiul esențial de Lămâie este adăugat frecvent în mâncăruri, pentru aromatizarea deserturilor și felurilor principale.

Uleiul esențial de Lămâie are o aromă înviorătoare și energizantă care conferă sentimente de lejeritate, veselie și bucurie.

Descriere aromatică: Curat, proaspăt, citric, luminos
Metoda de colectare: Presare la rece/Stoarcere
Partea de plante: Lămâie (coajă)
Constituenții principali: Limonen, ß-pinen, γ-terpinen

Ulei esential de LAMAIE (Lemon) de la doTERRA

Proprietăţile de curăţare, purificare şi revigorare ale uleiului esenţial de Lămâie de la doTERRA îl fac să fie unul dintre cele mai versatile, dar şi cel mai bine vândut pe care compania îl oferă.

Descriere Ulei Esential de Lamaie

Unul dintre cele mai bine vândute uleiuri esențiale de la dōTERRA, uleiul esențial de Lămâie are multe beneficii și utilizări. Obținut prin presare la rece din coaja de lămâie, pentru a păstra natura sa delicată și proprietățile sale utile și puternice. Uleiul esențial de lămâie este adăugat frecvent în mâncăruri, pentru aromatizarea deserturilor și felurilor principale. Uleiul de lămâie are o aromă energizantă, care binedispune.

Utilizări Ulei Esential de Lamaie

Adaugă ulei de lămâie la apa de băut, pentru un gust răcoritor sau ca alternativă la băuturile carbogazoase și îndulcite.
Este foarte bun remediu pentru sănătatea tractului respirator.
Un dezinfectant foarte puternic al aerului, obiectelor și al organismului.
Improspătează aerul și elimină mirosurile neplăcute.
Îmbunătățește starea de spirit.
Detoxifică și energizează organismul, ideal pentru curele de slăbire.
Redă corpului energia.
Eficient împotriva răului de mașină.
Adaugă ulei de lămâie la apa de băut, pentru un gust răcoritor sau ca alternativă la băuturile carbogazoase și îndulcite.

Instrucțiuni de utilizare Ulei Esential de Lamaie

Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție Ulei Esential de Lamaie

Sensibilitate cutanată posibilă.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul.
Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Beneficii primare  Ulei Esential de Lamaie

Ajută la detoxifiere;
Are efect antistres;
Îmbunătățește gradul de conștientizare și promovează pozitivitatea;
Aromatizarea mâncărurilor;
Purifică aerul

Surse:

doterra.ro
spandaproject.ro
uleiuridoterra.fain.live

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro