Spearmint doTERRA – Ulei Esential de Menta Creata

Spearmint doTERRA a fost folosit de secole pentru beneficiile sale digestive.

Aroma sa dulce și răcoritoare este purificatoare și revigorantă, ajutând la mărirea puterii de concentrare.

La gătit, uleiul esențial de mentă creață doTERRA este frecvent utilizat în salate, băuturi și deserturi, dar poate fi de asemenea utilizat în dresingurile de salate facute în casă și pentru a marina carnea.

Descriere aromatică: Dulce, mentolat, proaspăt
Metoda de colectare: Distilare cu abur
Partea de plante: Plantă
Constituenții principali: Carvone,Limonene

Spearmint doTERRA – Ulei Esential de Menta Creata

În termeni populari, Spearmint doTERRA este numit și “Ulei al Discursului Sigur pe Sine”, tocmai pentru claritatea pe care o inspiră în gânduri și încredere în tot ceea ce dorim să exprimăm. Spearmint încurajează claritatea interioară asupra propriilor convingeri și opinii, invitându-ne astfel să ne exprimăm corect sentimentele și trăirile.

Descriere Ulei Esential de Menta Creata

Menta Creață este o plantă care crește până la 11-40 cm înălțime și înflorește în climatele temperate. Cel mai frecvent este utilizată în guma de mestecat, bomboane și produse dentare pentru gustul său mentolat și pentru a susține respirația proaspătă. Spearmint doTERRA a fost folosit de secole pentru beneficiile sale digestive. Menta creață este foarte diferită de cea clasică, făcând-o o opțiune mai blândă de a folosi pentru copii, chiar și pentru cei cu pielea sensibilă. Aroma sa dulce și răcoritoare este purificatoare și revigorantă, ajutand la mărirea puterii de concentrare. La gătit, Spearmint este frecvent utilizat în salate, băuturi și deserturi, dar poate fi de asemenea utilizat în dresingurile de salate facute in casă și pentru a marina carnea.

Utilizări Ulei Esential de Menta Creata

Aplică pe periuța de dinți înainte de a vă peria dinții pentru respirație proaspătă;
Pentru stomac deranjat ocazional, adaugă 1-2 picături în apă;
Utilizează-l difuzat pentru a ridica starea de spirit;
Adăugă 1 – 2 în deserturi, băuturi, salate sau entrée pentru aromatizare și pentru a ușura digestia.

Instrucțiuni de utilizare Ulei Esential de Menta Creata

Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție Ulei Esential de Menta Creata

Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Poate cauza sensibilizare cutanată;
Evităi contactul cu ochii, interiorul urechilor sau zonele sensibile ale pielii;
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul.

Beneficii primare Ulei Esential de Menta Creata

Aromatizant alimentar mentolat;
Eficient în reducerea tulburărilor ocazionale ale stomacului;
Curăță gura și împrospătează respirația.

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro