Pink Pepper doTERRA – Ulei Esential de Piper Roz

Fiind unul dintre cele mai apreciate uleiuri esențiale pentru relaxare, Pink Pepper doTERRA ajută la stimularea circulației și ameliorează durerile ocazionale ale mușchilor și articulațiilor.

De asemenea, stimulează și ajută la funcționarea eficientă a sistemului digestiv, ameliorând starea de greață și balonările.

Descriere aromatică: Condimentat
Metoda de colectare: Distilare cu abur
Partea de plante: Fruct
Constituenții principali: alpha-Phellandrene, Myrcene, Cadinene, betaCaryophyllene

Pink Pepper doTERRA – Ulei Esential de Piper Roz

Pink Pepper doTERRA mai este numit și “Ulei al Egalității, al Celebrării și Respectului Mutual”, încurajând acceptarea și compasiunea față de sine și față de ceilalți. Mai mult, ne ajută să ne prețuim propria persoană, fără a ne îndoi de abilitățile noastre. Utilizează-l când simți că ai dat curs gândurilor pline de judecată și critici față de alții sau când te compari cu aceștia.

Descriere Ulei Esential de Piper Roz

Uleiul esențial de Piper Roz doTERRA este unul dintre cele mai eficiente uleiuri pentru masajul de relaxare, deoarece ajută la stimularea circulației și ameliorează durerile ocazionale ale mușchilor și articulațiilor. De asemenea, stimulează și funcționarea sistemului digestiv, ameliorând starea de greață și balonările.

Pink Pepper doTERRA mai este numit și “Ulei al Egalității, al Celebrării și Respectului Mutual”, încurajând acceptarea și compasiunea față de sine și față de ceilalți. Mai mult, ne ajută să ne prețuim propria persoană, fără a ne îndoi de abilitățile noastre. Utilizează-l când simți că ai dat curs gândurilor pline de judecată și critici față de alții sau când ai tendința de a te compara cu aceștia.

Utilizări Ulei Esential de Piper Roz

Utilizează piper roz în locul piperului negru în rețetele preferate;
Adaugă două picături într-un pahar cu apă, pentru o savoare revigorantă;
Adaugă ulei esențial de piper roz la rețetele preferate de carne și sos;
Aplică diluat pe spate, gât și tălpi pentru sănătatea sistemului respirator;
Pune 2-3 picături în 120ml din băutura preferată, inhalează sau aplică diluat pe abdomen pentru ameliorarea stărilor ocazionale de greață și balonare;
Adaugă 2-3 picături de ulei în 100 ml de apă, inhalează sau aplică diluat pe abdomen pentru ameliorarea disconfortului ocazional minor gastric și intestinal.

Instrucțiuni de utilizare Ulei Esential de Piper Roz

Uz extern: Utilizare externă: pentru aromatizarea mâncărurilor;
Utilizare internă: pune 2 – 3 picături în aproximativ 100ml lichid sau inhalare.

Măsuri de precauție Ulei Esential de Piper Roz

Folosește-l doar diluat;
Nu consuma mai mult de o picătură pe zi;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă ești gravidă sau te afli sub observația unui medic, cere sfatul medicului;
Evită contactul cu ochii și cu mucoasele.

Beneficii primare Ulei Esential de Piper Roz

Oferă o aromă revigorantă apei sau ceaiului;
Susține sistemul respirator;
Aromă ușor fructată și piperată care va oferi varietate și gust intens mâncărurilor;
Înlocuiește piperul negru măcinat la aromatizarea cărnurilor, sosurilor și altor preparate;
Susține sistemul digestiv.

Surse:

doterra.com

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro