Ulei Esential Ylang Ylang doTERRA (Ylang Ylang) 

Obţinut din florile galbene, în formă de stea ale arborelui tropical Ylang Ylang, uleiul de Ylang Ylang are mai multe calităţi impresionante –inclusiv abilitatea de a liniști sufletul, având în acelaşi timp un efect calmant pentru corp și minte.

De asemenea, uleiul este popular pentru aroma dulce, picantă și florală ceea ce-l face perfect pentru împrospătarea aerului din casă.

Descriere aromatică: Dulce, bogat, condimentat
Metoda de colectare: Distilare cu abur
Partea de plante: Floare
Constituenții principali: Germacren D, p-Caryophyllene, Farnesene

Ulei Esential Ylang Ylang doTERRA (Ylang Ylang) 

Derivat din flori unice în formă de stea, Ylang Ylang este adesea folosit pentru a susține pielea și părul sănătos, oferind simultan un efect calmant și promovând o perspectivă pozitivă.

Descriere Ulei Esential Ylang Ylang

Ylang Ylang Ulei Esențial doTERRA, derivat din florile în formă de stea ale copacului tropical Ylang Ylang, este folosit pe scară largă în a face parfumuri și în aromaterapie. Folosit constant, Ylang Ylang reduce tensiunea, stresul și promovează o perspectivă pozitivă. Mai mult, este frecvent utilizat în producerea produselor de îngrijire de lux, pentru propriul parfum, având proprietăți nutritive și de protecție. Luat intern, Ylang Ylang oferă suport antioxidant. Ylang Ylang se amestecă bine cu Bergamot, Geranium, Grapefruit și Vetiver.

Considerat “Ulei al Copilului Interior”, Ylang Ylang ne ajută să ne reconectăm cu copilul din noi, dar și cu dorințele adevărate ale sufletului nostru. De asemenea, încurajează jocul și natura copilărească. Ne sprijină în procesul propriu de accesare a intuiției sau a “înțelepciunii inimii”.

Utilizări Ulei Esential Ylang Ylang

Combină 2 – 3 picături de ulei esențial Ylang Ylang cu sare Epsom şi pune-le într-o apă înainte de o baie caldă pentru relaxare;
Aplică Ylang Ylang în spatele gâtului pentru un efect calmant;
Pune ulei esențial de Ylang Ylang pe încheieturi ca parfum natural;

Instrucțiuni de utilizare Ulei Esential Ylang Ylang

Difuzie: Utilizează 3 – 4 picături în difuzorul dorit;
Utilizare internă: Diluează o picătură în 120 ml de lichid;
Utilizare locală: Aplică 1 – 2 picături în zona dorită. Diluează cu ulei de cocos fracționat DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.

Măsuri de precauție Ulei Esential Ylang Ylang

Sensibilitate cutanată posibilă;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub supraveghere medicala, consultați-vă medicul;
Evită contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Beneficii primare Ulei Esential Ylang Ylang

Oferă suport antioxidant
Susține sănătatea pielii și a părului
Îmbunătățește starea de spirit;
Afrodisiac puternic;
Potrivit pentru unghii fragile (masați unghiile cu ulei);
Scade tensiunea arterială și reglează bătăile inimii (aritmie), alături de lavandă, tămâie și salvie;
Remediu natural împotriva crampelor menstruale, prin masaj al abdomenului inferior;
Stimulează digestia
Antiinflamator
Remediu natural pentru diabetici

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro