Vetiver doTERRA – Ulei Esential de Vetiver

Datorită proprietăților sale calmante și de echilibrare emoțională, uleiul esențial de Vetiver este ideal în terapiile prin masaj. Acesta are o aromă orientală, exotică și complexă, care este utilizată pe scară largă la realizarea parfumurilor. De asemenea, se aplică pe tălpi seara, pentru a favoriza un somn odihnitor pe timpul nopții. Când este utilizat intern, uleiul de Vetiver susține sănătatea sistemului imunitar.

Descriere aromatică: Dulce, lemnos, caramel, iz de fum
Metoda de colectare: Hidrodifuzie
Partea de plante: Rădăcină
Constituenții principali: Khusimol, Isovalencenol

Numit și “Ulei al Centrării și al Ancorării”, uleiul esențial de Vetiver ne susține în încercarea de a ne concentra pe propria viață. De obicei, atenția noastră de-a lungul timpului poate fi îndreptată de pe propria persoană, către alți oameni, activități sau chiar lucruri. În aceste momente, Vetiver doTERRA ne ajută să ne restabilim prioritățile în viață, și să vedem realitatea așa cum este, pentru a ne putea conecta profund, real cu ceea ce credem și simțim.

Descriere

Planta de Vetiver este o iarbă cu radacina extrem de lungă, care asigură stabilitate solului, cu o aromă puternică și dulce, foarte apreciată în industria parfumurilor.

Uleiul esențial de Vetiver este un suport excelent pentru regenerarea celulară și astfel ameliorează imperfecțiunile pielii și acneea ocazională.

Datorită efectelor de calmare, Vetiver doTERRA este foarte bun pentru a fi folosit în terapia prin masaj sau poate fi aplicat pe tălpi seara, pentru a avea parte de un somn liniștit.

De asemenea, este de ajutor pentru spasmele musculare ocazionale și este revigorant pentru minte și corp.

Numit și “Ulei al Centrării și al Ancorării”, uleiul esențial de Vetiver ne susține în încercarea de a ne concentra pe propria viață.

De obicei, atenția noastră de-a lungul timpului poate fi îndreptată de pe propria persoană, către alți oameni, activități sau chiar lucruri. În aceste momente, Vetiver doTERRA ne ajută să ne restabilim prioritățile în viață, și să vedem realitatea așa cum este, pentru a ne putea conecta profund, real cu ceea ce credem și simțim. În acest mod, Vetiver ne provoacă să ne acceptăm propria durere. Vine în sprijinul nostru pentru a ne găsi pacea, alinarea, dar nu prin evitare.

Utilizări

Aplică diluat pe ceafă, pe coloană și pe talpă sau sub nas pentru îmbunătățirea atenției și concentrării;
Aplică diluat pe ceafă, pe frunte și pe punctele de puls pentru a ameliora stările ocazionale de tristețe și îngrijorare;
Aplică diluat pe tălpi și pe ceafă pentru ameliorarea stărilor ocazionale de insomnie sau iritabilitate;
Adaugă 1 – 2 picături în ceai sau alte băuturi calde pe perioada iernii, pentru a te bucura de proprietățile sale de susținere a imunității;
Aplică diluat pe ceafă și pe frunte ca sprijin pentru un apetit optim;
Aplică diluat pe zonele de piele dorite ca suport pentru sănătatea pielii;
Aplică diluat pe tălpi, pe coloană și pe piept ca suport pentru sănătatea sistemului respirator;
Fă o baie caldă cu câteva picături de ulei esențial de Vetiver, pentru o relaxare profundă.

Instrucțiuni de utilizare

Difuzat: Pune 1 – 2 picături de ulei esențial în difuzorul preferat;
Topic: aplică 1 – 2 picături în zona dorită. Diluează cu ulei purtător pentru a evita orice sensibilitate cutanată;
Uz Intern: diluează o picătură de ulei esențial de Vetiver cu ulei extravirgin de măsline într-o capsulă vegetală.

Măsuri de precauție

Se recomandă diluarea cu ulei purtător, deoarece poate cauza sensibilitate cutanată;
Evită contactul cu ochii, interiorul nasului și alte zone sensibile;
Se păstrează la loc răcoros, întunecos, departe de accesul facil al copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, cere părerea medicului.

Beneficii primare

Are efect calmant și liniștitor asupra stării emoționale;
Ajută la îmbunătățirea puterii de concentrare;
Proprietăți de susținere a imunității;
Eficient în tratarea insomniilor;
Păstrează aspectul fin si hidratat al pielii.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro