Wild Orange doTERRA – Ulei Esential de Portocala Salbatica

Uleiul Esențial de Portocală Sălbatică doTERRA este unul dintre preferatele iubitorilor de uleiuri esențiale. Obținut prin presare la rece din coaja fructului, acest ulei este îndrăgit datorită mirosului și proprietăților revigorante pe care le are.

Descriere aromatică: Dulce, proaspătă, de citrice
Metoda de colectare: Presare la rece/Stoarcere
Partea de plante: Portocală (coajă)
Constituenții principali: Limonene, Myrcene

Presat la rece din coaja fructului, uleiul esențial de Portocală sălbatică este unul dintre cele mai bine vândute uleiuri esențiale de la doTERRA, datorită aromei sale energizante și beneficiilor multiple.

Descriere

Datorită compoziției chimice, care este bogată în monoterpene, uleiul esențial de Portocală sălbatică are proprietăți stimulante și energizante. Acest compus oferă uleiului esențial de Portocală sălbatică capacitatea de a purifica și împrospăta.

Se obține prin presare la rece din coaja fructului și este unul dintre cele mai bine vândute uleiuri esențiale de la doTERRA.

De asemenea, coaja de portocală are un conținut ridicat de antioxidanți, care contribuie la menținerea stării generale de sănătate. Uleiul de portocală sălbatică conferă o notă proaspătă, dulce și răcoritoare oricărui amestec de uleiuri esențiale.

Utilizări

Adaugă câteva picături de Wild Orange doTERRA în gelul de duș, pentru un duș înviorător;
Picură ulei de portocală sălbatică (în funcție de puterea mirosului dorit) în loțiunile și cremele fără parfum și aplică pe tot corpul;
Pentru un plus de energie, aplică 1 – 2 picături în palmă și adaugă cantități egale de uleiuri esențiale de Mentă și Tămâie. Freacă-ți palmele și inspiră adânc aroma din căușul palmelor, apoi masează-ți ceafa.

Instrucțiuni de utilizare

Difuzat: Pune 3 – 4 picături în difuzorul preferat;
Utilizare internă: Diluează 1 picătură în 125 ml de lichid;
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare

Înviorător pentru minte și trup;
Împrospătează pielea;
Apreciat atunci când este folosit ca parfum personal;
Hidratează pielea.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro