Blend-ul ZenGest doTERRA (DigestZen) – amestec de uleiuri esențiale pentru digestie

ZenGest doTERRA este un amestec patentat din șapte uleiuri esențiale diferite, formulat pentru a aduce liniștirea tractului gastro-intestinal .

Este cunoscut și ca amestecul îmblânzitor de burtici, datorită abilității sale de a ajuta în procesul digestiei, a liniști disconfortul stomacal ocazional și de a menține sănătatea digestivă în general.

Este util pentru armonizarea dezechilibrelor emoționale care pot contribui la un stomac deranjat și disconfort digestiv.

Descriere aromatică: Dulce
Ingrediente: Semințe de anason, plante de mentă, rhizom / rădăcină de ghimbir, semințe de chimen, semințe de coriandru, plante si semințe de fenicul.

Blendul ZenGest doTERRA (DigestZen) reglează digestia şi ajută în cazuri de metabolism lent sau rău de maşină

Descriere ZenGest doTERRA

ZenGest doTERRA este bine cunoscut pentru abilitatea sa de a ajuta la digestie, de a calma tulburarea stomacului ocazională si menținerea sănătății digestive atunci când este luat intern.

Acest amestec unic conține ghimbir (Ginger), fenicul (Fennel) și coriandru (Coriander) pentru a facilita disconfortul ocazional la stomac și indigestie, în timp ce menta (Thyme), tarhonul (Tarragon), anasonul (Anason) și Chimen (Caraway) ajută la menținerea unui tract gastro-intestinal sănătos.

DigestZen este excelent pentru a fi la îndemână când apare stomacul deranjat și este sigur și eficient.

Utilizarea internă a DigestZen este o metodă sănătoasă, naturală și blândă de a calma un stomac deranjat sau de a menține un sistem digestiv sănătos.

Utilizări ZenGest doTERRA

Se freacă pe stomac înainte de a zbura sau de a face o excursie pentru a calma stomacul.
Luați DigestZen intern, cateva picături în apa atunci când călătoriți sau încercați alimente noi
Adăugați în apă sau ceai pentru a menține un tract gastrointestinal sănătos.

Instrucțiuni de utilizare

Difuzie: Utilizați trei până la patru picături în difuzorul dorit.
Utilizare internă: Se diluează o picătură min 120-150 ml de lichid.
Utilizare locală: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu un ulei purtator (cocos, argan, migdale, masline ect) pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.

Măsuri de precauție

Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub îngrijire medicală, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Beneficii primare ZenGest doTERRA

Susține digestia sănătoasă atunci când este utilizată intern
Consum pentru a calma supărarea ocazională a stomacului
Luat oral, diluat în apa, pentru a ajuta la reducerea balonării, a gazelor și a indigestiei
Greața matinală
Util în combaterea/atenuarea stării de rău de mișcare (mașină, avion etc.)
Ajută la eliminarea colicilor
Ajută organismul în caz de diaree sau constipație
Ajută organismul în caz de intoxicație alimentară
Ajută organismul în caz de sinuzită

Surse:

doterra.ro
spandaproject.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro