Ulei Esențial Cypress doTERRA (Chiparos) – “Uleiul Mișcării și al Curgerii”

Uleiul esențial de Chiparos are o aromă proaspătă, curată, energizantă și revigorantă, derivată din ramurile copacului înalt și veșnic verde. DoTERRA Cypress este utilizat în spa-uri, centre wellness și de către terapeuți de masaj. Cypress conține monoterpene, un ingredient cheie pentru tenul gras sau cu tendință acneică. Chiparosul are un efect de bază, dar stimulativ asupra emoțiilor, făcându-l un ulei popular numai bun de utilizat în perioadele de tranziție sau pierdere.

Descriere aromatică: Curată, proaspătă, lemnoasă, erbacee
Metoda de colectare: Distilarea cu aburi a frunzelor
Partea de plante: Frunza
Constituenții principali: α-pinene, δ-3-carene

Uleiul esențial de Chiparos este Uleiul Mișcării și al Curgerii. Acest ulei poate învăța sufletul cum să se elibereze de trecut mișcându-se odată cu fluxul vieții.

Descriere

Uleiul esențial de chiparos este Uleiul Mișcării și al Curgerii. Acest ulei poate invata sufletul cum sa se elibereze de trecut mișcându-se odată cu fluxul vieții. Dacă simți că ai un blocaj emoțional, dacă te simți rigidă și tensionată, atunci acest ulei este pentru tine. Această rigiditate și blocaje provin din frică ci din nevoia de control. Đin lipsa răbdării, încercăm sa forțăm lucrurile în viața în loc sa le lăsăm sa se desfasoare natural.
Prin utilizarea uleiului esențial de Chiparos, vei putea da deoparte grijile și vei renunța la control, pentru a te putea bucura cu adevărat de momentul prezent și schimbările pe care le aduce. Aroma chiparosului îți va da senzatia ca fiecare zi reprezinta un nou inceput al drumului tău către o viata luminoasa și către sanatate. Schimbarea este parte a vieții. Perioadele de tranziție pot fi benefice doar dacă le permiți să fie.
În multe culturi chiparosul este considerat drept simbol al vieții după moarte. Acest ulei esențial îți este sprijin în munca de centrare a ființei și astfel poți trai avand o perspectiva universală
Pentru corp, uleiul de chiparos este suport pentru sistemul circulator putand îmbunătăți fluxul sângelui și al limfei. De asemenea, este sprijin pentru întărirea sistemului structural al corpului: oase, muschi și țesuturi moi. Uleiul esențial de chiparos este benefic în crampe musculare ocazionale, după un efort fizic prelungit și ajută la menținerea funcției de integritate a pielii.

Utilizări

Datorită efectului astringent, uleiul de chiparos este recomandat pentru tenul gras, acneic, impur.
Cicatrizant şi regenerant al epidermei, se foloseşte în tratarea arsurilor, eczemelor.
Adăugați în 10 ml de ulei vegetal cate 2 picături de chiparos, tămâie şi smirnă şi aplicaţi acest ulei pentru a calma roşeaţa şi iritaţiile pielii;
Într-un şampon, mască pentru păr sau balsam bio – este recomandat pentru părul gras, eliminarea mătreţii şi reglarea secreţiei de sebum de la nivelul scalpului;
Deodorant natural – are un parfum curat, picant și masculin, care ridică spiritele și stimulează fericirea și energia;
Combinați Cypress și Grapefruit ulei esențial cu ulei fractionat de cocos doTERRA pentru un masaj revigorant.

Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș

Măsuri de precauție

Sensibilitate cutanată posibilă.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul.
Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Beneficii primare

Claritate mentală;
Calmarea furiei, nervozităţii;
Oferă forţă şi confort atunci când eşti copleşit de durere;
Sporirea stimei de sine;
Eliminarea stresului;
Oferă sentimentul de siguranță.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro