Eucalyptus doTERRA – Ulei Esential de Eucalipt (Uleiul Starii de Bine)

Uleiul esențial de Eucalipt provine din copacii cu același nume, veșnic verzi, care ajung și la 50 de metri înălțime. Structura chimică a uleiului esențial de Eucalipt îl face să fie atat de popular și utilizat, întrucat ajută la a avea o respirație ușoară, dar este perfect și pentru masajele de relaxare. De asemenea, uleiul esențial de eucalipt se dovedește a fi un suport puternic pentru sistemul respirator, cu efecte anti-inflamatorii și beneficii pentru respirație.

Descriere aromatică: Camforaceu, fresh
Metoda de colectare: Distilare cu aburi
Partea de plante: Frunză
Constituenții principali: Eucaliptol, alfa-terpineol

Numit și Uleiul Stării de Bine, eucaliptul poate sprijini sufletul care e constant agățat de o stare de sănătate lipsită de consistență. Starea de bine a acestor persoane este întreruptă de un disconfort banal al sistemului respirator. Ne ajută să ne conștientizăm problema și sa ne exprimăm emoțiile atașate stării de sănătate fluctuante în permanență. Eucaliptul poate fi privit ca o ancoră care liniștește sufletul.

Descriere

Uleiul esențial de eucalipt provine de la arborele australian Tasmanium Blue Gum, un copac cu o istorie relativ recentă în lumea remediilor naturale. La început, componenta puternică din eucalipt a fost denumită “eucaliptol”, indicând unicitatea sa printre alte uleiuri. Acum îi atribuim numele de cineole, iar efectele și potențialul ei sunt destul de remarcabile. Uleiul esențial de eucalipt conține cineole în proporție de 70 – 80%, dar oamenii de știință au descoperit că sunt și alte plante care conțin această substanță precum ghimbir, helichrysum, rozmarin, arbore de ceai și mentă. De fapt, similitudinile împărțite între plante și derivații lor de uleiuri esențiale pot contribui la efectul de sinergie uimitor, misterios pe care îl produc amestecurile de uleiuri esențiale.

Utilizări

În timpul menstruatiei, masează zilnic în partea inferioară a abdomenului pentru ameliorarea durerilor;
Adăugă o picătură pe o bucată de vată și plasați-o în pantofi sau în alte locuri în care se acumuleaza mirosuri neplăcute.
Amestecă cu uleiurile esențiale de Lămâie și Mentă pentru un miros revitalizant.

Instrucțiuni de utilizare

Uz aromatic: Pune 3-4 picături în difuzorul tău preferat.
Uz extern: Aplică 1-2picături în zona dorită. Diluează-l cu ulei cărăuș, pentru a reduce la minimum orice probleme de sensibilitate a pielii.

Măsuri de precauție

Poate cauza sensibilizare cutanată.
Nu lăsa la îndemâna copiilor.
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul.
Nu se administreaza intern.
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare

Ajută la relaxarea corpului
Eficient în sănătatea orală
Susține căile respiratorii libere și respirația ușoară
Expectorant și purificator
Curăță și reîmprospătează scalpul
Igienizant pentru mâini și picioare

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro