Geranium doTERRA – Ulei Esential de Muscata

Uleiul esențial de Geranium doTERRA se obține prin distilarea cu aburi a întregii plante și este folosit ca ingredient pentru procedurile de infrumusetare încă din Egiptul Antic. În era Victoriana, frunzele plantei Geranium erau consumate ca salata, dar se și puneau pe masă ca element de decor. Geranium doTERRA ameliorează stările de stres și anxietate și este renumit pentru beneficiile pe care le are asupra sistemului reproducător feminin.

Descriere aromatică: LIerbaceu, verde, floral, dulce, uscat
Metoda de colectare: Distilare cu abur
Partea de plante: Planta integrală
Constituenții principali:Citronellol, Citronellyl
formate, Guaiadene, Geraniol

Descriere

Uleiul esențial de Geranium doTERRA se obține prin distilarea cu aburi a întregii plante și este folosit ca ingredient pentru procedurile de infrumusetare încă din Egiptul Antic. În era Victoriana, frunzele plantei Geranium erau consumate ca salata, dar se și puneau pe masă ca element de decor. De asemenea, se pot folosi în prăjituri sau ceai. Uleiul esențial de Mușcată doTERRA este utilizat în principal pentru eliberarea stresului și calmare, dar și pentru înfrumusețarea și păstrarea aspectului tineresc al părului și al pielii.
Ulei al iubirii și al încrederii, Geranium doTERRA încurajează onestitatea emoțională și astfel să ne permitem exprimarea emoțiilor reprimate. Atunci cand relațiile se află într-un impas, uleiul esențial Geranium doTERRA ne încurajează să ne regăsim.
Se potrivește în amestec cu: Bergamot, Black Pepper, Roman Chamomile, Clary Sage, Clove, Cypress, Fennel, Jasmine, Juniper, Lavender, Lemon, Orange, Rosemary, Ylang ylang, Sandalwood.

Utilizări

Ajută la producerea laptelui la mamele care alăptează – împreună cu uleiul esențial de busuioc și salvie;
9 picături în apa de baie inhibă răspândirea și înmulțirea bacteriilor, pentru a ajuta la crearea echilibrului hormonal și se folosește pentru combaterea osteoporozei.
Împreună cu uleiul esențial de levănțică, de arbore de ceai, de rozmarin sau de tămâie ulei esențial Geranium doTERRA (Mușcată) ajută la alinarea simptomelor psoriazisului;
Foarte bun pentru îngrijirea pielii, puteți să îl adăugați la orice produs destinat îngrijirii pielii;
Echilibrează producția de sebum în piele și la rădăcina firului de păr. Asistă la formarea celulelor, regenerează țesutul;
Ajută la temperarea durerilor articulare;
Stimulează circulația sanguină și funcționarea sistemului limfatic;
Eficient pentru micile leziuni ale pielii: tăieturi, julituri, arsuri.
Eficient pentru micile leziuni ale pielii: tăieturi, julituri, arsuri.
Reduce sângerarea excesivă inclusiv în timpul ciclului menstrual și ajută la eliminarea simptomelor neplăcute.

Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3 – 4 picături în difuzorul preferat
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș, iar pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție

Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului;
Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor sau zonele sensibile.
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul.

Beneficii primare

Eficient pentru un ten curat și sănătos;
Conferă părului o strălucire sănătoasă vibrantă;
Ajută la temperarea durerilor articulare;
Reduce nivelul glicemiei;
Eficient împotriva hemoroizilor.

Surse:

doterra.ro

Emotions and essential oils

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro